Serkan Kırıntılı kırmızı kart pozisyonu İZLE (Serkan Kırıntılı neden kırmızı kart gördü?)

Serkan Kırıntılı kırmızı kart pozisyonu izle şeklinde yapılan aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

FutbolArena - Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Konyaspor - Malatyaspor maçında kaleci Serkan Kırıntılı maçın 25. saniyesinde kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Serkan Kırıntılı neden kırmızı kart gördü, Serkan Kırıntılı kırmızı kart pozisyonu izle, Serkan Kırıntılı kırmızı kart izle gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Konyaspor - Malatyaspor Serkan Kırıntılı kırmızı kart pozisyonu İZLE


Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında Konyaspor ile Malatyaspor karşı karşıya geldi. Konyaspor Malatyaspor mücadelesinde ev sahibi ekipten kaleci Serkan Kırıntılı henüz maçın 25. saniyesinde gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Serkan Kırıntılı, ceza sahası dışında topu elle kontrol edince kırmızı kart gördü.

Serkan Kırıntılı kırmızı kart sonrası gözyaşlarına hakim olamayarak oyundan çıktı.

SERKAN KIRINTILI KIRMIZI KART İZLE


Serkan Kırıntılı kimdir, kaç yaşında?


Serkan futbola 14 yaşında amatör olarak Adanaspor'da başlamıştır. 17 Yaşında Adanaspor A Takımına yükselmiştir. 1.85 m. boyunda ve 81 kg. ağırlığındaki kaleci gösterdiği performans ile millî takım kadrosuna da çağrılmıştır. 2004-2005 sezonunun devre arasında MKE Ankaragücü'ne transfer oldu. MKE Ankaragücü'nde 5 sezon forma giyen oyuncu, bu takımda birçok kez ilk 11 oynadı. 15/08/2010 tarihinde MKE Ankaragücü ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiştir. 31 Ağustos 2010'da Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe formasıyla ilk kez 4 Eylül 2010 tarihinde; Sivas Kongresi'nin yıldönümünü anmak için Sivasspor'un sahasında oynanan, Cumhuriyet Kupası mücadelesinde ilk onbirde Sivasspor'a karşı forma giydi. 31 Ağustos 2010'dan beri Fenerbahçe adına mücadele etmektedir. 2012 yaz ayında Fenerbahçe ile sözleşmesini 3 yıl daha uzatmıştır[1].Son olarak ise Ziraat Türkiye Kupası maçında Pendikspor maçında 90 dakika oyunda kalmış ve başarılı kurtarışları ile hiç gol yemeden görevini tamamlamıştır. Oyuncu 4 Eylül 2013 tarihinde Çaykur Rizespor'a transfer olmuştur. 2015 yılının Haziran ayında Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Atiker Konyaspor Son Dakika Haberleri