Konyasporlu Hurtado'ya 2 transfer talibi

Konyaspor'da forma giyen Paolo Hurtado, MLS ekiplerinden Orlando City ve DC United'ın transfer gündemine girdi.

FutbolArena - Aykut Kocaman yönetiminde ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Konyaspor, Paolo Hurtado ayrılığını gündeme aldı. MLS ekiplerinden Orlando City ve DC United, Aykut Kocaman'ın fazla forma şansı vermediği Perulu futbolcuyla ilgileniyor. Konyaspor yönetimi Paolo Hurtado'yu göndermeye sıcak bakmıyor.

Hurtado Konyaspor'dan ayrılacak mı?


Konyaspor'da Aykut Kocaman'ın takımda sorun yaşadığı futbolculardan biri olan ve deneyimli teknik adamın takımdan göndermek istediği oyuncuya 2 talip çıktı. MLS ekiplerinden Orlando City ve DC United oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

YÖNETİM GÖNDERMEYE SICAK BAKMIYOR

Konyaspor yönetimiyse Aykut Kocaman'ın takımda düşünmemesine rağmen Hurtado'yu gönderme konusuna sıcak bakmıyor. Yeşil beyazlı yönetim buna rağmen cazip teklifler karşısında transferi değerlendirmeye alacak.

Paolo Hurtado 2018'deki yaz transfer döneminde 300 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. 29 yaşındaki Perulu futbolcu bu sezon Konyaspor formasıyla 3 resmi maça çıkarken, gol ya da asist katkısı göstemedi. Paolo Hurtado'nun Konyaspor ile 1,5 yıllık sözleşmesi kaldı.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Atiker Konyaspor Son Dakika Haberleri