Konyaspor'dan Fenerbahçe ve Ali Koç'a hakem yanıtı!

Konyaspor kulübünden Fenerbahçe'nin paylaşımı ve Ali Koç'un açıklamalarıyla ilgili yanıt geldi. Konyaspor resmi sosyal medya hesabından, "Süper Lig'in 23. haftasında 6 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağımız Fenerbahçe maçı öncesi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile rakip takımın sosyal medya hesabından yaptığı hakem açıklamalarını tedirginlik içerisinde takip etmekteyiz" ifadelerine yer verildi. 

FutbolArena - Konyaspor kulübü Fenerbahçe kulübü resmi sosyal medya hesabı tarafından yapılan paylaşım ve Ali Koç'un açıklamalarına yönelik yanıt verdi.

Fenerbahçe kulübü sosyal medya hesabından Konyaspor maçına Atilla Karaoğlan'ın atanmasıyla ilgili olarak Gaziantep FK-Beşiktaş maçında N'Koudou'nun pozisyonuna dair TFF tarafından açıklanan VAR kayıtlarını paylaştı. F

KONYASPOR'DAN AÇIKLAMA

Konyaspor kulübü resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Süper Lig'in 23. haftasında 6 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağımız Fenerbahçe maçı öncesi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile rakip takımın sosyal medya hesabından yaptığı hakem açıklamalarını tedirginlik içerisinde takip etmekteyiz. Arabam.Com Konyaspor Kulübü olarak TFF, MHK ve özellikle sahada olacak hakemlerimizin ayrıcalık değil, hak edene hak ettiğini veren adil bir yönetim ile kurallara bağlı görev rica etmelerini bekliyoruz. Ülkemizde futbol ortamına zarar vermemek adına hakemlerimizin baskı altına alınmaması ve müsabakaların huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyoruz." dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Atiker Konyaspor Son Dakika Haberleri