Konyaspor taraftarından Mete Kalkavan tepkisi

Konyaspor taraftarları Osmanlıspor maçına hakem Mete Kalkavan'ın atanmasını protesto ediyor.

FutbolArena - Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, ligin 27. hafta maçında Osmanlıspor'a konuk olacak. Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Daha önce Konyaspor maçlarından eleştirilerin odağı olan Mete Kalkavan'ın bu önemli mücadelede düdük çalacak olması Konyaspor taraftarının tepkisini çekti.

Konyaspor, Mete Kalkavan'ı neden istemiyor?


TFF'nin haftanın hakemlerini açıklamasının ardından sosyal medyadan Konyaspor yönetimi ve Türkiye Futbol Federasyonu hedefe alındı. Taraftarlar daha önce tartışmalı kararlar veren MeteKalkavan'ın yeniden Konyaspor maçına atanması üzerine yeşil beyazlı kulübün bir açıklama yapmasını istiyor.

METE KALKAVAN NE YAPMIŞTI?

Mete Kalkavan 2016 – 2017 sezonunun 17.haftasında oynanan Konyaspor – Galatasaray maçında ev sahibi takım kaptanı Ali Çamdalı'ya ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek oyundan atmıştı. Ali Çamdalı maçtan sonra yaptığı açıklamada, Kalkavan'a Galatasaraylı oyuncuların küfür ettiğini ancak onlara kart göstermediğini, kendisini bu yüzden ‘Korkaksınız' dediğini ve oyundan atıldığını söylemişti. Maçın ardından yaşanan olay uzun süre konuşulmuştu.

Öte yandan bu sezon ligin 18.hafta maçında Konyaspor, Trabzonspor'u konuk etmiş bu maçta da hakem Mete Kalkavan görev almıştı. Karşılaşmada Konyaspor cephesi Kalkavan'ın bütün takdir haklarını Trabzonspor'dan yana kullandığını belirterek bir açıklama yayınlamıştı. Aynı maçta Burak Yılmaz'ın attığı ikinci golde ofsayt olduğu daha sonra çıkan görüntülerde tespit edilmişti.

Son dakika Konyaspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Atiker Konyaspor Son Dakika Haberleri