Konyaspor Mustapha Diallo'yu transfer etti

Atiker Konyaspor, Fransa Ligi takımlarından Guingamp ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustapha Diallo ile anlaştı. 

FutbolArena Özel - Atiker Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik Direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ı getiren yeşil beyazlılar, Guingamp'ta forma giyen 32 yaşındaki Mustapha Diallo ile anlaşma sağladı. 2009'dan bu yana Guingamo forması giyen Mustapha Diallo ile 1+1 yıllık anlaşma sağlandı.


Atiker Konyaspor'un yeni transferi Mustapha Diallo


Süper Lig'de yeni sezonda korkulu rüya görmek istemeyen Atiker Konyaspor transfer çalışamalarına Rıza Çalımbay yönetiminde hız verdi. Yeşil beyazlılar Fransa Ligi takımlarından Guingamp'ta forma giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustapha Diallo ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı. Mustapha Diallo önümüzdeki günlerde Konyaspor ile resmi sözleşmeye imza atacak.

Mustapha Diallo kimdir?


Mustapha Diallo 32 yaşında ve 1.90 boyunda. Senegalli futbolcu Mustapha Diallo orta sahada görev yapıyor. 2000 yılında Diaraf takımından Guingamp'a transfer olan Mustapha Diallo'nun bu sezon sonunda sözleşmesi sona ermişti. Mustapha Diallo geçtiğimiz sezon Guingamp formasıyla Fransa Ligi'nde 26 maçta görev yaptı ve 5 gol attı.

Son dakika Konyaspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Atiker Konyaspor Son Dakika Haberleri