Konyaspor 1-1 Sivasspor maç özeti ve golleri (İZLE)

Konyaspor ile Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de karşılaştı. Konyaspor sahasında Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Konyaspor - Sivasspor maçının özeti, golleri ve detayları haberimizde.

FutbolArena - Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Sivasspor'u ağırladı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Aykut Kocaman yönetimindeki Konyaspor bu beraberliğin ardından 36 puanla 9. sırada kaldı. Atiker Konyaspor ligde 9 maç üst üste galibiyet alamadı. Sivaspor ise Hakan Keleş önderliğinde deplasmandan 1 puanla dönerek 35 puana ulaştı ve 11. sıranın sahibi oldu. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan maçı hakem Zorbay Küçük yönetti. Konyaspor - Sivasspor maçının özeti, golleri ve merak edilen detayları haberimizde.

Konyaspor - Sivasspor maçı kaç kaç bitti?


Konyaspor 22. dakikada Ömer Ali Şahiner'in golüyle 1-0 öne geçti. Golün asistini Moryke Fofana kaydetti. 39. dakikada Fousseni Diabete, Emre Kılınç'ın pasında topu ağlara gönderdi ve Sivasspor'a 1-1 eşitliği getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Aykut Kocaman, Hurtado, Yatabare ve Traore gibi isimleri oyuna alsa da aradığı golü bulamadı. Sivasspor'un taktiksel hamleleleri de yetersiz kalınca karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

BEİNSPORTS MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Konyaspor - Sivasspor maçı istatistikleri (OPTA)


%50 Topla Oynama %50
5 Toplam Şut 8
3 İsabetli Şut 3
315 Başarılı Paslar 296
%75 Pas Başarı(%) %73
0 Korner 4
0/8 Orta 2/19
12 Faul 9
1 Ofsayt 3

Konyaspor - Sivasspor maçı ilk 11'ler


Atiker Konyaspor'un ilk 11'i: Serkan, Opanesenko, Uğur, Fallou, Zuta, Jonsson, Volkan, Ömer Ali, Milosevic, Fofana, Jahovic

Demir Grup Sivasspor'un ilk 11'i: Tolgahan, Papp, Bjasmyr, Braz, Uğur, Hakan, N'Dinga, Douglas, Özer, Emre, Diabate

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Atiker Konyaspor Son Dakika Haberleri