Bate Borisov 0-3 Konyaspor maç özeti ve golleri (İZLE)

Temsilcimiz Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda karşılaştığı Belarus ekibi Bate Borisov'u 3-0 mağlup etti.

FutbolArena - Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Belarus ekibi Bate Borisov'u 3-0 yendi. Temsilcimiz Konyaspor, Belarus'taki güvenlik problemi nedeniyle Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda deplasman takımı olarak sahaya çıktı. Mücadele seyircisiz oynandı. Rövanş maçı, 28 Temmuz'da Konyaspor'un ev sahipliğinde seyircili oynanacak.

Bate Borisov - Konyaspor, A Spor özet


38. dakikada Arabam.com Konyaspor öne geçti. Topla hareketlenen Hadziahmetovic'in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Bytyqi'nin vuruşunda meşin yuvarlak kale direği dibinden ağlara gitti: 0-1

40. dakikada Uğurcan Yazğılı'nın Milic'e müdahalesinde hakem Correia faul kararı verdi. Hakem, Uğurcan'a ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi ve Arabam.com Konyaspor 10 kişi kaldı.

58. dakikada Konrad Michalak'ın attığı golle, temsilcimiz Konyaspor karşılaşmada 2 farklı üstünlüğe ulaştı. 0-2

90+5. dakikada Muric'in attığı golle Konyaspor, Bate Borisov'u farklı yendi. 0-3

BATE Borisov ilk 11'i: Kudravets, Nechaev, Filipovic, Bordachev, Bessmertny, Dragun, Bacharou, Malkevich, Vasilevich, Milic, Gromyko

Konyaspor ilk 11'i: Sehic, Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı, Calvo, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner Dikmen, Michalak, Çekiçi, Bytyqi, Cikalleshi

İLHAN PALUT'UN AÇIKLAMALARI

Kariyerimdeki ilk Avrupa maçı. Bizim adımıza sezonun ilk resmi maçı. Bazı zorluklar barındırıyordu. Rakibin daha hazır olması. Maç başlar başlamaz kontrolü elimize aldık. Sonuna kadar taşımayı bildik. Kırmızı karttan sonra BATE Borisov biraz daha topa sahip olup üzerimize geldi. İlk maç için kabul edilebilir performans gösterdi oyuncularımız. Ciddi olmaya ve rakibe saygı göstermeye devam edeceğiz. Gruplara kalmak istiyoruz.Skora daha erken ulaşmalıydık. Çok fazla gol girişiminde bulunduk. Kırmızı karttan sonra rakibin biraz daha dominant olabileceği duygusuna kapıldık. Çünkü önde agresif pres yapıyorduk. Eksik kalınca bunu kaybetti. O süreçte bu görüntü oluştu. Ancak devre arası konuştuk. Topu iyi kullanıp, pas yaparak rakibi yormaya devam ettik.

İlhan Palut A Spor'da kendisine yöneltilen övgülere ise şu sözlerle yanıt verdi: "Ben kendimi işime kaptıran biriyim. Sadece işimi düşünüyorum. Kendi adıma ne istediğimi çok iyi biliyorum. Yılmadan usanmadan çalışıyorum.

MAÇIN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Futbolarena anasayfasından devam...

Atiker Konyaspor Son Dakika Haberleri