Atiker Konyaspor'un transferde Aatif Chahechouhe ısrarı

Atiker Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ederken Aatif Chahechouhe ile ilgili yönetimin ısrarı sürüyor.

FutbolArena - Atiker Konyaspor'da sezonun başlamasına az bir süre kala transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Aatif Chahechouhe için çalışmalar devam ediyor.

Aatif Chahechouhe hangi takıma transfer olacak?


Fotomaç'ın haberine göre son Türkiye Kupası şampiyonu Konyaspor'un Mustafa Reşit Akçay'ın da kadrosunda görmek istediği 31 yaşındaki yıldız için Fenerbahçe'nin kapısını çalan yeşil-beyazlıların, tüm şartları zorladığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Aatif Chahechouhe için birçok Süper Lig kulübünün talip olduğu ve de en ciddi teklifin de Atiker Konyaspor'dan geldiği konuşuluyor.

Konyaspor bu yaz kimleri transfer etti?


Konyaspor Bulgaristan'dan Mehdi Bourabia'yı 550 bin euroya transfer ederken, Karabükspor'dan Abdou Traoré, Danimarka'dan Patrik Carlgren, Steaua Bükreş'ten Wilfred Moke, Al-Arabi takımından Imoh Ezekiel, Anadolu Selçuklu'dan Seddar Karaman, Fenerbahçe altyapısından Savas Polat ve Medipol Başakşehir'den de Eren Albayrak'ı transfer etti. Konya son olarak stoper Kanon'u da renklerine bağladı.

Jagos Vukovic 2 milyon euroya Olympiakos'a, Barry Douglas da 1.2 milyon euroya Championship takımı Wolwes'a satılırken, Mehmet Uslu, Kibong Mbamba, Rangelov, Meha gibi isimlerle de yollar ayrıldı.

Konyaspor ile ilgili tüm gelişmeleri Konyaspor Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Atiker Konyaspor Son Dakika Haberleri