Atiker Konyaspor'un golcüleri takımdan daha çok gol attı

Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 20. haftasında evinde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Ev sahibi ekibin devre arasında aldığı 3 golcünün gol rakamları bakımından llginç bir istatistik öne çıktı.

FutbolArena - Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 20. haftasında Medipol Başakşehir'i kendi sahasında ağırlayacak. Devre arasında kadroya dahil edilen Samuel Eto'o, Adis Jahovic ve Yatabare gibi isimlerle ilgili çarpıcı bir istatistik öne çıkıyor.

Atiker Konyaspor'un devre arası transferleri


Ligin ilk yarısında gol noktalarında ciddi sorunlar yaşayan Atiker Konyaspor 3 golcü birden transfer etmişti. Samuel Eto'o, Adis Jahovic ve Yatabare, Atiker Konyaspor'a transfer oldu.

Konyaspor'un yeni transferleri Eto'o (6), Yatabare (6) ve Jahovic (14) bu sezon ligde toplam 26 gol atarken Konyaspor 19 gol atabilmişyi. Konyaspor'un ilk yarıda en çok gol atan futbolcusu ise 5 golle sağ bek Nejc Skubic olmuştu. Öte yandan Yatabare geçen hafta oynanılan mücadelede çenesini kırmış ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Konyaspor - Başakşehir maçı ne zaman? Canlı Skor


Süper Lig 2017/2018 Sezonu 20. Hafta mücadelesinde, 16 puan -8 averaj ile 17. sırada yer alan Atiker Konyaspor, 42 puan 21 averaj ile lider durumda bulunan Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geliyor.

41.981 kişi kapasiteli Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. 4 Şubat Pazar günü saat 16.00'da başlayacak olan maç Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Öte yandan Konyaspor - Başakşehir maçı canlı skor takibini FutbolArena sayfalarından yapabilirsiniz.

KONYASPOR - BAŞAKŞEHİR CANLI SKOR

Futbolarena anasayfasından devam...

Atiker Konyaspor Son Dakika Haberleri