Atiba Hutchinson Süper Lig'de 10. haftanın futbolcusu oldu

Süper Lig'de 10. haftanın futbolcusunu siz okurlarımızın oyları ile Atiba Hutchinson oldu.

FutbolArena Anket - Süper Lig'de 10. hafta geride kalırken Medipol Başakşehir ve Beşiktaş kazanmaya devam etti. Fenerbahçe üst sıralarla arasında farkı kapatırken, Galatasaray haftanın kaybedeni oldu.


Uğur Uçar eski takımı Galatasaray karşısında döktürdü


Medipol Başakşehir'in tecrübeli sağ beki Uğur Uçar eski takımı Galatasaray karşısında sergilediği performansla büyük beğeni toplarken, hem hücumda ilk golün asistini yaptı hem de Galatasaray'ın en etkili silahı Bruma'yı durdurmayı başardı.


Aatıf Chahechouhe Fenerbahçe'ye güç kattı


Fenerbahçe'ye transfer olduğu ilk aylarda forma şansı bulamayan ve Avrupa Ligi kadrosuna da dahil edilmeyen Aatıf Chahechouhe son haftalarda teknik direktörünün gözüne girmeye başladı. Karabükspor'a karşı bir gol atan Aatıf, Akhisar Belediyespor karşısında da bir gol ve bir asistle yıldızlaştı ve Fenerbahçe hücumuna güç kattı.


Atiba Hutchinson kalitesini konuşturdu


Beşiktaş'ın 33 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, Trabzonspor maçın mükemmel bir futbol oynadı. Hem hücumda bir asist yapıp 4 de kilit pas veren Atiba hem de savunmada her zamanki gibi sağlam ve faydalı oynadı. Atiba hafta içinde Napoli maçında da takımın en etkili isimlerinden biri olmasına karşın bu maçta da sanki 4 gün önce Napoli maçında oynamamış gibi diri ve güçlüydü. Kanadalı oyuncu yine %95'lik pas isabet oranı ile top kaybı da yapmadı.


Emre Akbaba parıldıyor


Alanyaspor'un 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Emre Akbaba takımın hem kaptanlığını yapıyor hem de en önemli yıldızı olarak ligin yeni ekibine adeta can veriyor. Bu hafta Gaziantepspor karşısında 4-3 kazanan ve ligde kalma yolunda çok önemli bir üç puan alan Alanyaspor'da Emre bir gol ve bir de asistlik performansı ile galibiyette büyük rol oynadı.

SÜPER LİG'DE 10. HAFTANIN EN İYİ OYUNCUSU ATİBA HUTCHİNSON

Süper Lig'de 10. haftanın en iyi oyuncusu seçmek için Twitter'dan açtığımız oylama tamalandı.10. haftanın futbolcusunu siz okurlarımızın oyları ile Atiba Hutchinson oldu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri