Galatasaray almadı, Trabzonspor'a gitti
FutbolArena - Galatasaray’ın sezon başında Kayserispor’dan Okay Yokuşlu’yu almadığı ortaya çıktı.
1

Galatasaray’da sezon başı yapılan ve ve yapılmayan transferler tartışma konusu olmaya devam ediyor. Galatasaray’da gelenlerden çok alınmayan oyuncular uzun süredir gündemi meşgul ediyor.
2 Galatasaray, Okay Yokuşlu’yu almadı

Ekonomik sorunları gerekçe göstererek bir çok oyuncunun transferini veto eden Galatasaray’ın Trabzonspor forması giyen Okay Yokuşluyu da almadığı ortaya çıktı.
3

Okay Yokuşlu’nun Galatasaray’a sezon başında transferi 2 milyon EUR engeline takıldı. Galatasaray, oyuncuya bonservis bedeli veremeyeceğini ifade edince milli futbolcu Trabzonspor’un yolunu tuttu.
4

Sezon başında 2 milyon Euro karşılığında Trabzonspor’a transfer olan Okay Yokuşlu 18 maçta forma giyip 2 gol attı. Genç futbolcu performasıyla milli takıma da yükseldi.
5 OKAY YOKUŞLU KİMDİR?

1994 doğumlu Okay Yokuşlu futbola Karşıyaka alt yapısında başladı. Gen futbolcu 2006 yılında Karşıyaka alt yapısından Altay’ın alt yapısında geçti.2010 yılında profesyonel olan Okay, 2001’de 1 milyon Euro bonservisle Kayserispor’a gitti. Genç futbolcu Kayseri’de 3 sezon oynadıktan sonra Trabzonspor’a transfer oldu.
6

Milli takım kategorilerinde toplam 78 kez forma giyen Okay bu karşılaşmalarda 12 gol attı. Okay, 17 Kasım 2015’te Fatih Terim tarafından ilk kez A milli takıma dahil edildi.