Arsenal'den Orkun Kökçü'ye 23 milyon pound

Arsenal, Feyenoord'da forma giyen 19 yaşındaki futbolcu Orkun Kökçü için 23 milyon pound değerindeki fiyatı gözden çıkardı. 

FutbolArena Dış Haberler - Önümüzdeki sezon yeniden yapılanması beklenen Arsenal, genç ve yetenekli oyuncu avına çıktı. İngiliz kulübü geçtiğimiz senelerde Beşiktaş'ın da gündemine gelen Feyenoord'un 19 yaşındaki futbolcusu Orkun Kökçü'yü listesine aldı.

İngiliz basınında Daily Mail, Arsenal'in genç futbolcu Orkun Kökçü için kesenin ağzını açtığı ve 23 milyon pound değerindeki rakamı gözden çıkardı. İngiliz kulübü, Feyenoord ile görüşmelere başladı. Feyenoord ise Orkun Kökçü ile uzun vadeli bir sözleşme imzalamayı planlarken, Arsenal'in ilgisi sonrasında Feyenoord yönetimi kulübün finansal durumunu ön planda düşünebilir.

Arsenal kulübü Orkun Kökçü'nün geleceğinin belirsiz olmasından dolayı bu durumdan yararlanıp, erken anlaşma yapmayı planlıyor. Euro 2020 öncesinde bir hamle yapılamaması halinde Arsenal'in de bu transferi bitireme endişesi duyduğu kaydedildi.


Orkun Kökçü'nün Feyenoord performansı


Orkun Kökçü bu sezon Feyenoord formasıyla ligde oynadığı 21 maçta 2 gol attı ve 4 asist yaptı. Orkun Kökçü tüm kulvarlarda 33 maçta 3 gol attı, 6 asist yaptı. 19 yaşındaki futbolcunun kulübü Feyenoord ile 2023'e kadar sözleşmesi devam ediyor.

Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER