Mesut Özil transfer oluyor! İşte yeni adresi

FutbolArena - Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan Mesut Özil için dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. (Eurosport)

1
Son dönemde gösterdiği performansla Arsenal tribünlerinin tepkisini çeken Mesut Özil, bu sezon Premier League’de çıktığı 5 maçta takımına henüz gol veya asist katkısında bulunamadı.
2
Independent’ın özel haberine göre, "Bosman Kuralları" uyarınca devre arasında 28 yaşındaki futbolcuyla kulübünden izin almaya gerek duymadan görüşme şansı bulacak Manchester United, Mesut’u sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katmak istiyor.
3
Transferin gerçekleşme ihtimalini kuvvetlendiren en büyük faktör ise, Mesut Özil ile Manchester United Menajeri Jose Mourinho arasındaki sıkı ilişki.
4
2010 yılında birlikte Real Madrid’in yolunu tutan ve eflatun-beyazlılarda iyi bir uyum yakalayan ikilinin sonraki dönemde de görüşmeye devam ettiğini belirten gazete, Mesut’un bu yıl yayımlanan otobiyografisinde Mourinho’ya geniş yer ayrıldığını hatırlattı.
5
Bir dönem adı Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil’in en geç yaz transfer döneminde Manchester United ’a transfer olması bekleniyor.

Futbolarena anasayfasından devam...