Beşiktaş ve Fenerbahçe ile ismi anılan Mesut Özil'in menajerinden açıklama!

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil'in menajeri Erkan Söğüt İngiliz basınına yaptığı açıklamada transferle ilgili konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş ve Fenerbahçe ile adı sık sık anılan Mesut Özil'in geleceği hakkında menajeri Erkan Söğüt açıklamalarda bulundu. Arsenal ile yeni sözleşme imzalayıp imzalamayacağı merak konusu olan Mesut Özil'in geleceğiyle ilgili tüm dedikodulara menajeri Erkan Söğüt noktayı koydu.

Mesut Özil Arsenal'de kalacak mı?


Mesut Özil'in Arsenal'deki geleceği hakkında İngiliz basınında Telegraph'a konuşan menajeri Erkan Söğüt, "Mesut Premier Lig'de 2-3 yıl daha oynamak istiyor. Arsenal ile yeni sözleşme konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Şu an için iyi gittiğini söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.


Beşiktaş Mesut Özil'i mi transfer ediyor?


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mesut Özil transferi ile gündemi sarsma hedefinde. Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fikret Orman, Arsenal'in yıldız ismi Mesut Özil ile bir transfer görüşmesi gerçekleştirdiği iddia edildi.

''BU KONUYU TEKRAR DÜŞÜN''

Fikret Orman, telefonda yaptığı görüşme ile kendisiyle ilgilendiklerini Mesut Özil'e iletti. Bu teklif karşısında mutlu olan Mesut'un "Teklifiniz için teşekkür ederim. Ama Premier Lig'de çok mutluyum. Kariyerime burada devam etmeyi planlıyorum" ifadelerini kullandığı belirtildi. Bu cevap karşısında geri adım atmayan Orman, "Bu konuyu tekrar düşün. Ocak ayında tekrar görüşürüz" dediği iddia edildi.

İngiltere futboluyla ilgili tüm gelişmelere İngiltere Premier Lig sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Arsenal Son Dakika Haberleri