Arsenal Mesut Özil'i İnter'e satıyor! Bonservisi belirlendi

Arsenal, geçtiğimiz günlerde gece kulübündeki görüntüleri basına sızan futbolcularından Mesut Özil ile yollarını ayırmayı planlıyor.

FutbolArena Dış Haberler - Arsenal, Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil'i gözden çıkardı. Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan görüntülerde 7 Arsenalli oyuncu ile birlikte 'hippy crack' adlı maddeyi kullandığı görüntülenen Mesut Özil, gözden çıkarıldı.

Son dönemde Arsenal menajeri Unai Emery tarafından düşünülmeyen isimlerden biri olan Mesut Özil, haftalık 350 bin pound kazanıyor ve bu parayı ona verebilecek çok fazla kulüp bulunmuyor.


İnter Mesut Özil'i transfer edecek mi?


Yeniden eski günlerine dönmeyi hedefleyen ve Spalletti ile çıkış yakalayan İnter, Mesut Özil'e talip oldu.

The Sun'un haberine göre 30 yaşındaki oyuncu 25 milyon sterlin karşılığında İnter'e satılabilir.

Mesut Özil Arsenal'da neden oynamıyor?


Öte yandan İngiliz basınından Daily Star'ın haberine göre Bournemouth maçını yedek kulübesinden izleyen Mesut Özil, bu durumdan kurtulamama tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Geçen ay Crystal Palace maçında oyundan alınan ve devamındaki müsabakalarda verim göstemeyen Mesut Özil, teknik direktör Unai Emery tarafından yedek kulübesine çekildi. Bu nedenlerden dolayı Bournemouth maçında 1 dakika bile şans alamayan Mesut Özil'in yakın zamanda as kadroya dönmesinin zor olduğu ifade ediliyor.

Son dakika Arsenal Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Arsenal Son Dakika Haberleri