Arsenal 5-2 Benfica maçı özeti ve golleri - İZLE

Arsenal Emirates Cup hazırlık maçında karşılaştığı Benfica'yı 5-2 yendi. Arsenal - Benfica maçı özeti ve gollerini haberimizde bulabilirsiniz.

FutbolArena - Arsenal kulübü senelerdir kendi sahasında düzenlediği Emirates Cup'ta bu sezon Portekiz'den Benfica, İspanya'dan Sevilla ve Almanya'dan RB Leipzig'i davet etti. Arsenal ilk hazırlık maçında Benfica'yı 5-2 yendi.

Bugün oynanan diğer hazırlık maçında Sevilla da RB Leipzig'i 1-0 yenerken ilk maçlar sonunda Arsenal averajla liderliğe oturmuş oldu.


Arsenal - Benfica maçı kaç kaç bitti?


Arsenal 11. dakikada Franco Cervi'nin golüyle yenik duruma düşse de 24 ve 32. dakikalarda yıldız oyuncusu Theo Walcott ile 2-1 öne geçti. Buna karşın Benfica 39'da Eduardo Salvio ile skoru eşitle ve ilk yarı da 2-2 sona erdi.

2. yarıda fırtına gibi esen Arsenal, 52. dakikada Lisandro Lopez'in kendi kalesine attığı golle 3-2 öne geçerken, 64'te Olivier Giroud farkı 2'ye çıkardı. 71. dakikada ise Alex Iwobi maçı 5-2 yapan golü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Arsenal bu mücadeleyi 5-2 kazandı.

Arsenal ile ilgili tüm gelişmeleri Arsenal Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Arsenal Son Dakika Haberleri