Arka Sokaklar 532. bölüm full tek parça izle Kanal D (Arka Sokaklar yeni bölüm İZLE)

Kanal D'de Arka Sokaklar dizisi 22 Kasım 2019 Cuma akşamı 532. bölümü ile yayınlandı. Arka Sokaklar son bölüm izle, Arka Sokaklar yeni bölüm izle, Arka Sokaklar 532. bölüm full izle gibi sorguların yanıtı bu haberde.

Kanal D'nin yıllardır süren dizisi Arka Sokaklar 532. bölümü ekranlara geldi. Kanal D ekranında Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 22 Kasım 2019 Cuma akşamı yayınlandı. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Nadya, kim olduğunu bilmediği bir kadından telefon alır. Vefat eden kız kardeşin Julya'nın yakın arkadaşı olduğunu acil yüz yüze görüşmeleri gerektiğini söyleyerek kızı tuzağa düşürür. Bu işin arkadaşında da Kurye Tarık vardır. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyen dizi severler internet ortamında Arka Sokaklar yeni bölüm izle, Arka Sokaklar son bölüm izle, Arka Sokaklar Kanal D izle gibi araştırmalar yapmaya başladı.

Arka Sokaklar 532. bölümde neler oldu? (Arka Sokaklar yeni bölüm)


Nadir, silah sevkiyatı için Tarık ve Bülent'i tembihler. İstihbarat tır sevkiyatını haber vermiştir. Engin baskın için hazırlanır. Nadir, Engin tarafından savcılık izniyle gözaltına alınır. Ezgi'de karara isyan eder. Ancak dosyalarda Ezgi'nin evinin izlendiği açığa çıkınca Ezgi çılgına döner ve her yerin araştırılmasını ister. Nadir amcasının başka bir yüzüyle tanışmaktadır.

Mesut, Selin ve Cemal Serboran'a gitmişlerdir. Kamp alanındaki teröristleri temizlemekle işe başlarlar. İdil isimli bir genç kız da teröristler tarafından kandırılarak dağa çıkmıştır. Mesut, Berzan ile iletişim kurar. Feray'a karşılık Ferhat ve İdil'in takas edileceği yere giderler. İdil takas sırasında Selin tarafından yaralanır.



Zeliha aşık olduğunu zannettiği Tarık ile neler yaşayacak? Nadya, Tarık'ın elinden kurtulabilecek mi? Ezgi'nin amcasının gerçek yüzüyle tanışınca neler olacak?

Ekip büyük bir operasyon düzenler. Bunun öncesinde Nadir'i yakaladıkları için rahat bir nefes alacaklarını düşünseler de işler öyle gitmez. Farklı bir problem ekibin karşısına çıkar. Zeliha'nın erkek arkadaşının da içinde olduğu bu grup kontrolü ele alır. Hüsnü olayı Zeliha'ya anlatmaya çalışsa da Zeliha buna inanmak istemez. Baba kız arasında problem yaşanır. Ezgi ise Nadir'e öfkelidir. Bunca yıl babası yerine koyduğu adamın düşündüğü kişi olmaması onu derinden sarsar.

ARKA SOKAKLAR 532. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Arka Sokaklar dizisi oyuncuları


Yapımcı: Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER