Arka Sokaklar 517. bölüm fragmanı İZLE - Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı İZLE

Arka Sokaklar  dizisi 516. bölümü yayınlandıktan sonra Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı olan Arka Sokaklar 517. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı olan Arka Sokaklar 517. bölüm fragmanını izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Arka Sokaklar dizisi 516. bölümde yine heyecan doruktaydı. Arka Sokaklar dizisi son bölüm olan Arka Sokaklar 516. bölümünde neler oldu? Ali tutuklanarak adliyeye sevk edilir. Herkes Ali'nin gidişini gözü yaşlı seyreder. Nasuh duruma üzülür ve Ali'yi kurtarmak için cezaevi aracına saldırır; ancak, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Şebnem Nasuh'u kaçırmak için özel uçak ayarlar. Arka Sokaklar son bölüm olan Arka Sokaklar 516. bölüm özetiyle birlikte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı olan Arka Sokaklar 517. bölüm fragmanını izlemek için detaylar haberimizde.

Arka Sokaklar dizisi 516. bölüm özeti


Ali tutuklanarak adliyeye sevk edilir. Herkes Ali'nin gidişini gözü yaşlı seyreder. Nasuh duruma üzülür ve Ali'yi kurtarmak için cezaevi aracına saldırır; ancak, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Şebnem Nasuh'u kaçırmak için özel uçak ayarlar. Pilot Aykut'la anlaşır. Canan, Mesut'a Nasuh'u kaçıracak pilotun numarasını verir. Pilotla işbirliği yapılır. Hakan, Nasuh'u uçuracak pilotmuş gibi davranır ve gizli operasyona başlanır. Hakan ve Aylin bebeğe bakması için Nesrin anneyi getirirler. Bebeğe hep beraber isim düşünürler. Aylin ve Hakan bebeği evlatlık edinmek için harekete geçer. Firaz eylem koymak için nalburdan malzeme alır. Baran yanında muhbirdir. Baran koyulacak eylemi Ekrem'e haber verir ve ekip baskın hazırlığı yapar. Firaz ve adamları Ekrem'i kurşunlamaya başlarlar. Ekrem'in kanlı künyesini Mesut'a gönderir. Bu yapacağı tehlikeli saldırının ilk habercisidir.Beklemedikleri bir anda Firaz, Mesut, Canan ve Ceren'i ansızın ateş altında bırakır.


Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosu


Şevket Çoruh
Özgür Ozan
Zafer Ergin
Uğur Pektaş
Onur Bay
Alp Korkmaz
İlker İnanoğlu
Furkan Göksel
Figen Evren
Yüsra Geyik
Ziynet Sali
Ezgi Eyüboğlu
Can Nergis


Arka Sokaklar dizisi (Mesut) Şevket Çoruh kimdir?


Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul'da, terzi bir anne ile şoför bir babanın tek çocuğu olarak doğmuştur. Babası Selami bey Üsküdar-Kadıköy hattında dolmuş şoförlüğü yapmaktaydı. 14 yaşından 24 yaşına kadar İstanbul Maltepe'de büyümüştür. Aslen Artvin'lidir.

Arka Sokaklar dizisi 517. bölüm fragmanı


Arka Sokaklar dizisi 516. bölümünü izleyenler Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı olan Arka Sokaklar 517. bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı olan Arka Sokaklar 517. bölüm fragmanını izlemek için Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izle, Arka Sokaklar 517. bölüm fragmanı izle şeklinde arama yapmaya başladı. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı olan Arka Sokaklar 517. bölüm fragamnını izlemek için detaylar haberimizde.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER