Arjantin'de flaş iddia! Lo Celso'yu Messi istememiş!

Arjantin basınından Lionel Messi ile ilgili olarak flaş bir iddia ortaya atıldı.

FutbolArena Dış Haberler - 2018 Dünya Kupası'nda beklentilerin altında kalan Arjantin'de yaşanan hayal kırıklığının yankıları sürüyor. Arjantin'in önde gelen gazetelerinden Clarin'e göre Lionel Messi, Lo Celso ve Federico Fazio'nun oynamasını istememiş!

Clarin Deportes'ten Enrique Gastanaga'nın haberine göre Lionel Messi, PSG'nin genç orta saha oyuncusu Lo Celso'nun ve Roma'nın stoperi Federico Fazio'nun seviyesinden şüphe duyuyordu.

FAZİO 45 DAKİKA, LO CELSO HİÇ OYNAMADI

Roma'nın 31 yaşındaki tecrübeli stoperi Fazio, gruplarda sadece yedek otururken, Fransa maçının 2. yarısında Rojo yerine oyuna girdi.

PSG'nin gelecek vaat eden 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Lo Celso ise turnuvada sonradan bile oyuna giremedi ve 4 maçta da yedek oturdu.



Arjantin'in Dünya Kupası geçmişi


Birçok futbolsevere göre, dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük iki futbolcusu da Arjantinli. Maradona ve Messi'yi çıkaran Arjantin, tarihinde iki kez kazandığı Dünya Kupası'nı bir kez daha kazanmak istiyor. İlk Dünya Kupası olan 1930'da Uruguay'a finalde kaybeden Arjantin daha sonra uzun yıllar Dünya Kupalarında ön plana çıkamadı. 1978'de ise Arjantin'de düzenlenen Dünya Kupası ev sahibinin oldu. 1986'da bu kez Maradona ile yeniden şampiyon olan Arjantin, 1990 ve 2014'te ise Almanya'ya finalde kaybetti.

Dünya Kupası Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER