Wesley Sneijder depremi!

Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Wesley Sneijder, transfer dedikodularına rağmen kariyerine G.Saray’da devam etmek istediğini belirtmişti... (Habertürk)

1
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da geçtiğimiz günlerde "Wesley’e hakkını vereceğiz" diyerek Hollandalı yıldızla yeni mukavele yapılacağını ifade etmişti.
2
Her fırsatta G.Saray’da mutlu olduğunu belirten Sneijder’ın beklentisi de bu yönde ancak tek bir şartla...
3 GÖRÜŞMELER TIKANDI
GÖRÜŞMELER TIKANDI
Hollandalı yıldız, ocak ayında kendisine verilen "Şampiyon olunca sözleşmeni uzatırız" sözü üzerine Haziran’da menajeri Guido Albers’i yönetimle görüşmesi için İstanbul’a gönderdi. Menajer Albers ise Sarı-Kırmızılı kurmaylara Sneijder’ın 1 yıllık mukavelesine ek olarak 3 yıllık daha yeni sözleşme istediğini iletti.
4
Fakat yeni yönetimin "Görev süremiz içerisinde bir uzatmaya gidelim. Bu yüzden artı 2 yıllık sözleşme yapalım" önerisi üzerine görüşmeler tıkandı ve imzalar atılamadı.
5 YILLIK ÜCRETİNİ AYNEN İSTEDİ
YILLIK ÜCRETİNİ AYNEN İSTEDİ
Gelinen son noktada 1 yıllık sözleşme farkı nedeniyle henüz anlaşma sağlanamazken, Hollandalı yıldız yıllık ücreti hakkında da tavrını net bir şekilde ortaya koydu.
6
Sneijder, bir önceki sözleşmede yer alan imza parasıyla birlikte yıllık 5 milyon Euro’yu bulan ücretin aynı şekilde kendisine ödenmesini talep etti. Yönetimin ise 3.5 milyon Euro’su garanti para olmak üzere kalan kısmını ise maç başlarına bölerek yeni bir sözleşme önereceği öğrenildi.
7 YÖNETİMDEN 2+1 FORMÜLÜ
YÖNETİMDEN 2+1 FORMÜLÜ
1 yıllık sözleşmesi olmasına rağmen yeni mukavele talep eden Felipe Melo’da olduğu gibi Sneijder’la da benzer bir sorun yaşayan G.Saray Yönetimi; bu durumu krize döneşmeden çözmek istiyor. Hollandalı yıldızı kaybetmek istemeyen Sarı-Kırmızılılar’ın önümüzdeki hafta oyuncunun menajeri Guido Albers’le bir araya geleceği ve Sneijder’ın istediği şartlara "Evet" diyeceği konuşuluyor. Yönetimin 2+1 yılı opsiyonlu sözleşmeyle bu problemi çözmesi bekleniyor.

Futbolarena anasayfasından devam...