Arda Turan'ın formu Fatih Terim'i zora sokuyor

Fransa'da yaşananlar nedeniyle adeta hesabı kesen Fatih Terim, Arda Turan'ı Milli Takım'a almadı. Arda, Barcelona performansıyla Terim'i zora soktu.

FutbolArena - Fransa'da yaşananlar nedeniyle adeta hesabı kesen Fatih Terim, Arda Turan'ı Milli Takım'a almadı. Arda, Barcelona performansıyla Terim'i zora soktu.

EURO 2016'da Milli Takım'da patlak veren prim kiriz ve devamında gruplar sonrası şampiyonaya veda etmemizle birlikte takım tam anlamıyla dağılmıştı.

Terim yaşananların faturasını basın aracılığıyla oyuncular çıkarırken, futbolculara sadece Çek maçı sonrası kameralar karşısına geçip kendilerini savunabilmişlerdi.

Haziran ayınca yaşananlar sonrası Terim'in özellikle Arda ve Burak Yılmaz'ı Milli Takım kadrosuna alıp almayacağı merak konusu olmuştu. Ve Terim; Arda ve Burak yılmaz ile birlikte Selçuk İnan, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Hakan Balta'yı da kadroya almadı. Önce Rusya ile oynayacağımız hazırlık maçı ardından Hırvatistan'la oynayacağımız Dünya Kupası Grup Eleme ilk maçına genç bir kadro davet etti.

ARDA'DAN TERİM'İ ZORLAYACAK PERFORMAS!

Terim'in oyuncu tercihleri büyük tartışma yaratırken, takıma almadığı Arda'nın Barcelona'da yaptıkları tecrübeli hocayı zorlayacak. Barcelona'dan gider mi diye tartışılan Arda, bu sezon İspanyol takımıyla çıktığı 4 maçta 4 gol atıp, 3 asist yaparken yıldızlaştı.



Terim'in Rusya maçı öncesi yapacağı basın toplantısında tercihleri hakkında ne diyeceği merak edilirken gelecek sonuçlar sonrası Ardabir numaralı gündem olabilir.

Futbolarena anasayfasından devam...

Barcelona Son Dakika Haberleri