Dağın eteklerinde Şampiyonlar Ligi

FutbolArena - Hayatın en özel senfonilerinden biri olan, çağımızın en büyük yaşam metropolü futbol. Ansiklopedilere sığmaz şaşaası, sonraki nesillere bıraktığı mirasları, yaşattığı sevinçleri, üzüntüleri ve tozlu mikrofonlardan kulaklara süzülen hikayeleri.

1
İşte tam da bu hikayelerden biri Siirt’in Pervari ilçesinden çıktı. Belenoluk köyünde beden eğitimi öğretmenliği yapan Murat Korkusuz (24) güzel oyuna dair herkesin yüreğinde mutluluk kabarcıkları açtıracak bir işe imza attı.
2
Geçtiğimiz günlerde Anadolu Ajansına verdiği röpörtajda köyde olimpik sporlarla ilgili çalışmalar yaptığını ve öğrencilerine atletizm, basketbol, masa tenisi, jimnastik ve okçulukla ilgili eğitimler verdiğini belirten genç öğretmen, bu kez de Irak sınırına 130 km ötede bulunan Küçük Kato ve Körkandil dağlarının arasındaki eteğe yaptığı futbol sahası ile farklılık yarattı.
3
Küflenmiş profil demirleri beyaza boyayarak kale direkleri, kireçten ise saha çizgileri yapan Murat Öğretmen "Öğrencilerim kendini büyük bir stadyumda gibi hissediyor.
4
Bir tane Şampiyonlar Ligi topumuz var. O top ile yaptığımız turnuvalarda Şampiyonlar Ligi müziği çalıp seremoniye çıkıyoruz, bazen ise sınıf maçlarını Süper Lig formatında yapıyoruz ve İstiklal Marşımızı okuyoruz.
5
Bu süreçte bana destek olan Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz, Tekvando Federasyonumuz ve uzun süredir Süper Lig’de antrenörlük yapan büyüğüm Selçuk Erdoğan’a teşekkür ederim" dedi. Genç öğretmen maçları izleyen taraftarların da her geçen gün arttığını sözlerine ekledi.
6
7
8
9

Futbolarena anasayfasından devam...