Anzhi batıyor! Roberto Carlos'tan evet, Eto'o'dan hayır

Rusya Premier Lig'de bu sezon küme düşen Anzhi, gelecek sezon için henüz Rusya Futbol Federasyonu'ndan lisans alamadı. Ekonomik darboğaz yüzünden kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Dağıstan ekibine Roberto Carlos yardım elini uzatırken, Eto'o ise maddi destekte bulunmayacağını söyledi. 

FutbolArena Dış Haberler - Rusya'da bir dönem Kerimov liderliğinde başta Eto'o olmak üzere birçok yıldızı bünyesine katarak Avrupa'da ses getiren Anzhi, şimdilerde kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Ekonomik sıkıntılardan dolayı çok zor bir yıl geçiren ve ligin bitimine 2 hafta kala küme düşmesi kesinleşen Dağıstan ekibi maddi yardım bekliyor.

Anzhi'nin yaşadığı bu zor durumu geçtiğimiz haftalarda anlatan bazı futbolcular aylardır maaş alamadıklarını ve takımın bu sezon deplasman maçlarına gidedilmesinin bile mucize olduğunu söylediler. Anzhi'nin yaşadığı ekonomik darboğazın ardından gözler Roberto Carlos ve Eto'o gibi bir dönem bu kulüpte olan yıldızlara çevrildi.



Rus basınındaki haberlere göre, Hiddink döneminde Anzhi'de daha önce hem futbolcu, hem de antrenör olarak görev yapan Roberto Carlos kulübe maddi yardımda bulunacağını açıkladı. Roberto Carlos yaptığı açıklamada, "Anzhi'nin geçmişteki başarılarını gördükten sonra takımın bu duruma düştüğünü kabullenmek çok zor. Kerimov, Anzhi'yi üst seviye bir kulüp haline getirmişti. Ben destek için elimden geleni yapmaya hazırım." dedi.

ETO'O'DAN MADDİ DESTEK ÇAĞRISINA OLUMSUZ YANIT

Öte yandan Anzhi'nin bir diğer eski yıldızlarından Samuel Eto'o ise kendisine yöneltilen soruda "Anzhi'ye maddi yardımda bulunmayacağım." yanıtını verdi.

Gelecek sezon için Rusya Futbol Federasyonu'ndan henüz lisans alamayan Anzhi'nin Mayıs sonuna kadar zamanı var. Yönetim eğer lisans sorununu çözemezse Dağıstan ekibi gelecek sezon ligde mücadele edemeyecek.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER