Anthony Joshua - Alexander Povetkin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Dünya ağır siklet boks şampiyonlarından Anthony Joshua, ağır sikletin önemli isimlerinden Alexander Povetkin ile karşı karşıya gelecek. Anthony Joshua - Alexander Povetkin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

FutbolArena - WBA-WBO-IBO VE IBF dünya ağır siklet bok şampiyonu Anthony Joshua ile ağır sikletin en önemli isimlerinden Rus sporcu Alexander Povetkin ile karşı karşıya gelecek.

Alexander Povetkin - Anthony Joshua maçı öncesi son durum - Povetkin - Anthony Joshua boks maçı


Anthony Joshuabu maçtan galip gelmesi halinde büyük ihtimalle WBC ağır siklet boks şampiyonu Deontay Wilder ile karşılaşacak ve bu maç büyük olasıklıkla 2019'un nisan ayında oynanacak.

Bilindiği üzere Anthony Joshua son maçında Yeni Zelandalı Joseph Parker'ı mağlup ederek kemer koleksiyonuna WBO'yu da eklemişti. Aynı gecede Povetkin, David Price gibi önemşi bir rakibi nakavt etmiş ve Anthony Joshua'nın karşısına çıkmıştı.

Anthony Joshua - Alexander Povetkin maçı ne zaman? Anthony Joshua - Alexander Povetkin maçını hangi kanal yayınlayacak?


Dünya ağır sıklet boks şampiyonu Anthony Joshua, uzun bir süredir kendisine meydan okuyan Alexander Povetkin ile 22 Eylül'de Wembley Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Anthony Joshua - Alexander Povetkin mücadelesi 22 Eylül Cumartesi günü saat 21:30'da başlayacak. Dev mücadele S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

Alexander Povetkin kimdir?


Mart 2017'de doping yaptığı belirlenen Povetkin, 9 ay sonra boks hayatına devam etmişti. 2011-2013 yılları arasında WBA dünya şampiyonu olan 38 yaşındaki sporcu, 2004 Atina Olimpiyatlarında da altın madalya kazanmıştı. Kariyerinde 34 maça çıkan Povetkin, 24 kez nakavtla kazanırken tek mağlubiyetini hakem puanlarıyla Wladimir Klitschko'ya karşı yaşamıştı.

S Sport izle S Sport hangi ligleri yayınlıyor? (S Sport canlı izle)


Futbolseverler yeni sezonun başlaması ile birlikte S Sport kanalının canlı yayını internette aranıyor. S Sport nasıl izlenir? S sport canlı izle. S Sport hangi ligleri yayınlayacak? S Sport uyduda varmı? S Sport hangi kanalda? S Sport ile ilgili tüm bilgileri sizler için derledik.

S SPORT'TA HANGİ SPOR ORGANİZASYONLARI YAYINLANACAK?

İngiltere Premier Lig - İngiltere Premier Lig özetleri ve programları. Milli maç hazırlık karşılaşmaları. Formula 1. NBA Canlı maçları. Boks ve Güreş sporları


S SPORT CANLI İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER