Podolski'ten Fenerbahçe'ye 5 dakikada 2 asist! Damga vurdu

Lukas Podolski, Antalyaspor formasıyla Fenerbahçe maçında 5 dakikada 2 asist yaparak müsabakaya damgasını vurdu. 

FutbolArena - Antalyaspor - Fenerbahçe maçında Lukas Podolski ikinci yarıdaki asistleriyle müsabaya damgasını vurdu. Hafta arası imza töreninde Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün, "Gollerini Fenerbahçe maçına saklıyor." dediği Podolski, Fenerbahçe maçında 5 dakikada 2 asist yaptı.


Antalyaspor - Fenerbahçe Podolski'nin asistleri


Türkiye kariyerinde Süper Lig'de Fenerbahçe'ye karşı bu maça kadar hiçbir müsabakada gol katkısı yapamayan Podolski, Antalyaspor formasıyla 5 dakikada 2 asist kaydetti. Daha önce Fenerbahçe'ye karşı 5 maçta 1 golü olan Podolski, o golü Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği kupa maçında atmıştı.

6 MAÇTA 1 GOL 2 GOL ASİST

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye karşı ilk kez oynadığı maçta gol katkısında bulunan Podolski, Türkiye kariyerinde ise toplamda 6 maçta 1 gol attı ve 2 asist yaptı. Podolski, Antalyaspor formasıyla ilk golünü geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor maçında atmıştı.

Antalyaspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Antalyaspor Son Dakika Haberleri