Nuri Şahin: "Rosier kalitesinde bir oyuncuya yakışmadı"

Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin, Süper Kupa maçından sonra yaşanan gerginlik hakkında konuştu.

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Kupa maçında Antalyaspor'u penaltılarla yenerek şampiyon oldu. Karşılaşmanın ardından futbolcular arasında gerginlik yaşandı.

NURİ ŞAHİN'DEN VALENTİN ROSİER AÇIKLAMASI

Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin, Rosier hakkında gelen soruya, "Maçı gölge altında bırakmak istemiyorum. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Benim için kazanmaktan çok saygı önemli. Beşiktaş camiasına söylemiyorum. Hepsi karakterli. Rosier kalitesinde bir oyuncuya yakışmadı." cevabını verdi.

A Spor'a konuşan Nuri Şahin, maç değerlendirmesinde "Beşiktaş'ı ve Önder hocayı tebrik ediyorum. Takımımla gurur duyuyorum. İlk yarı iyi değildik. İkinci yarı kontrolü elimize aldık. Uzatmalarda daha diriydik. Ancak bu işin içinde kazanmak da var, kaybetmek de." ifadelerini kullandı.

MAÇ SONU ANTALYASPOR'UN BASIN TOPLANTISI

Antalyaspor'un teknik sorumlusu Alfons Groenendijk, iyi oynamalarına rağmen kupayı kazanma başarısı gösteremediklerini söyledi.

Groenendijk, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Futbolda finalde kaybetmek en kötü duygulardan biridir. Penaltılarda kaybetmek bu kötü duyguyu arttırır. Maalesef bu kötü duygular içindeyiz. Soyunma odasında büyük bir hayal kırıklığı var. Futbolcular umarım en kısa zamanda toparlanır." dedi.

Maçın ilk yarısında Beşiktaş'ın hakimiyetinin olduğunu vurgulayan Groenendijk, "İkinci yarı değişikliklerle oyunu dengeledik. Pozisyonlara girdik ve golü bulduk. Uzatma bölümünde iyi oynadık. Beşiktaş da şans buldu ama daha çok bizim kontrolümüzde bir oyun geçti." diye konuştu.

ANTALYASPOR'DAN PENALTI TEPKİSİ

Maçta lehlerine verilmeyen bir penaltı olduğunu kaydeden Groenendijk, şunları söyledi:

"Bir pozisyon var. Açık el olduğu söylendi. Sonra baktığımızda neden VAR'a gidilmediğini sormak gerekiyor. Oyun genelinde sakatlıklar yaşandı. Bazı değişiklikler zorunlu oldu. Penaltılarda bu şansızlık yaşayan futbolcularımızı kullanamadık. Penaltı kullanmak büyük sorumluluk ister, kolay değildir. Sorumluluk alanlara teşekkür ediyorum." (AA)

Futbolarena anasayfasından devam...

Antalyaspor Son Dakika Haberleri