"Mete Kalkavan'ı neden çağırmadınız? Haksızlık adama!"

Antalyaspor cephesinde, Medipol Başakşehir maçının ardından hakem Mete Kalkavan'a tepki dinmedi. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 22. haftasında oynanan Antalyaspor - Medipol Başakşehir maçının ardından Antalyaspor cephesinin hakem Mete Kalkavan'a yönelik tepkisi sürüyor.


Antalyaspor - Başakşehir maçı Mete Kalkavan


Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk maçın ardından "Bir itiraz varsa, stadyum ayağa kalkıyorsa, kibarlık olarak bari git VAR'a. Millet ‘gerçekten gitti' desin. Ama şu anda bütün bu stada gelen insanlarda hakemle bir art niyet döngüsü oluştu. Benim yanımda Rusya'nın teknik direktörü vardı, ‘Hakem ilginç' dedi. Ben de ‘Evet baya ilginç' dedim. Sağ olsun Mete Bey, çok temiz bir işlem yaptı. Ama şunu söylüyorum, Antalyaspor camiası da, ben de, buraya gelen taraftarı da Mete Kalkavan ismini ve bugünü unutmaz." şeklinde konuştu.





Antalyaspor kalecisi Boffin ise instagram hesabından Doukara ile Serdar Taşçı arasındaki pozisyonda penaltı verilmemesi üzerine fotoğrafının altına, "Şaşırmadık." yazısını yazdı. Antalyaspor yöneticisi Emre Önen ise yine sosyal medya hesabından Başakşehir soyunma odasının galibiyet fotoğrafının altına, "Mete'yi çağırmamışınız. Çok ayıp, haksızlık adama." mesajını yazdı.

Süper Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Antalyaspor Son Dakika Haberleri