Hostes Ceren bir Antalyaspor aşığı

Özel bir havayolu şirketinde hostes olan Ceren bir Antalyaspor taraftarı.Antalyaspor aşığı Hostes CerenFutbol Arena - Ceren Kurtuluş, 17 yaşından itibaren tribünlerde olan ve Antalyaspor maçlarını sürekli takip eden biri. Yoğun çalışmasına rağmen Antalyaspor’un oynayacağı maçlara göre uçuş programını düzenleyerek takımının tüm maçlarına gitmeye çalışıyor. Antalyaspor’un deplasmanda oynayacağı maçlara gideceği uçaklarda yetkililerden görevlendirme talep eden Ceren Kurtuluş, aşığı olduğu takımla farklı şehirlere uçup tribünde yer alıyor. Ceren’in bu sevgisi yöneticilerin ve futbolcuların da beğenisini toplamış. Antalyaspor yönetimi özel uçakla yapılan yolculuklarda havayolu firmasından uçakta görevli hostes olarak Ceren Kurtuluş’un yer almasını talep ediyor. Taraftarı olduğu takımı uzun yıllar tribünde destekleyen Ceren Kurtuluş, uçak yolculuklarında da hostes olarak görev yaparak, iki heyecanı bir arada yaşıyor. 

1
Ceren Kurtuluş: "Görevli olarak takımı taşımak, ayrı bir duygu. Hem ev sahibi olmak hem de tuttuğum takımı ağırlamak beni çok heyecanlandırdı. Galibiyetle döndüğümüzde futbolcularla tezahürat yaptık, hep birlikte eğlendik. Tabi kabin görevlisi olarak sorumluluğu da hissediyorum ama o gururu ve heyecanı da yaşıyorum."
2
Ceren: "Antalyasporlu olarak tanındığım için mesai arkadaşlarım zaman zaman benimle şakalaşıyor. Uçuş planlarımı Antalyaspor’un maçlarına göre ayarlıyorum. Antalya’daki maçları tribünde kale arkasında izliyorum. Deplasman maçlarında uçakta görev alıyorum. Uçuş olmazsa taraftar gruplarıyla otobüsle yolculuk yapıp, başka kentlerde tribünde izliyorum. Deplasman maçlarında ya takımla birlikte uçuyorum ya da tribünde destekliyorum. İkisi de çok güzel bir duygu. Hem takımımı ağırlamış oldum hem de Eto’o, diğer futbolcular ve yönetimle tanışmış oldum. Onlarla muhabbet ettim ve çok gurur duydum."
3
Ceren Kurtuluş: "Tribünde ateşli taraftarın olduğu yer tercihim. Bağırıp takıma destek vermeyi, yankılandırmayı seviyorum. Uzun yıllar tribünde takımımı destekliyorum. Bu zamanda evlendim, işe başladım, maça gelmeyi hiç bırakmadım. Tribünde kale arkasında maç izliyorum. Eşim İstanbul takımlarından birini tutuyor ve bana saygı duyduğu için tribüne gelmiyor. Geçen sene Sevgililer Günü’nde Eskişehir- Antalyaspor maçı vardı. Ben gitmeye tereddüt ettim ama eşim bana hediye olarak maç bileti almış ve beni maça göndermişti."
4
5
6
7
8

Futbolarena anasayfasından devam...