Samuel Eto'o'nun bonservis bedeli dudak uçuklattı
FutbolArena - 20 golle ligin en çok gol atan Antalyaspor’un golcüsü Eto’o’nun satış bedeli belli oldu.
1

Bir dönem Beşiktaş’a önerilen ve Galatasaray’ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Eto’o’nun Antalyaspor’dan ayrılık bedeli belirlendi.
2

Seçim kararı alan ve başkan adayı olmayacağını açıklayan kulüp başkanı Gültekin Gencer, 2 yıl daha kulüple sözleşmesi bulunan oyuncunun serbest kalma bedelinin 12 milyon Euro olduğunu söyledi.
3

Gencer, Eto’o gitmek isterse bu bedeli getirmek durumunda olduğunu ve sözleşmesine yazıldığını söyledi.
4

31 Mayıs 2018’de sözleşmesi bitecek olan oyuncu Antalyaspor’dan yıllık 3 milyon Euro kazanıyor.
5

Bu arada geçen sezon başında Antalyaspor’a gelen Eto’o 18 kişilik kadroya girdiği her maçta forma giysin ya da giymesin sözleşmesinde yazan maç başı ücretini alıyor.