Antalyaspor'dan Mete Kalkavan tepkisi! Yekta ve Bülent Korkmaz

Antalyaspor - Medipol Başakşehir maçından sonra Yekta Kurtuluş ve teknik direktör Bülent Korkmaz, hakem Mete Kalkavan'ın yönetimine sert tepki gösterdi.

FutbolArena - Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Antalyaspor cephesi maç sonunda hakem Mete Kalkavan ve VAR sistemini adeta topa tuttu. Antalyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz ve başarılı futbolcu Yekta Kurtuluş, karşılaşmanın ardından sert açıklamalarda bulundu.

Bülent Korkmaz ve Yekta Kurtuluş Başakşehir maç sonu açıklamaları


Yayıncı kuruluşa röportaj veren Yekta Kurtuluş, "Doukara'nın pozisyonunu izledik, penaltı olduğunu gördük. VAR'a bile gidilmedi. VAR tek taraflı olacaksa bence kaldırsınlar. Böyle bir VAR'a gerek yok. Tüm pozisyonlarda düdük Başakşehir lehine çalındı. Amacımız çelme takmak değil, kazanmaktı." dedi.

Doukara'nın pozisyonu için Medipol Başakşehirli Serdar Taşçı, "Ceza sahası içinde ikimiz hava topuna çıktık. Bence faul diye bir şey yok. Abdullah Avcı'yı büyük hocalar arasında sayabilirim. İnşallah bu sezon şampiyon oluruz." ifadelerini kullandı.

BÜLENT KORKMAZ İSYAN ETTİ

Antalyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, "Maçla ilgili fazla konuşmayacağım ama bazı şeylere çok şaşırıyorum. Mağlup ettiğim maçlarda bile hakemleri tebrik ederim. Biz konuşunca ceza alıyoruz, pozisyonların takdirini kamuoyuna bırakıyoruz. Arda'nın taç pozisyonu, Robinho'nun Nazım'a yaptığı, Emre'nin Fredy'ye yaptığı ve Doukara'nın penaltı pozisyonu... Herkesin takdirine bırakıyorum. Muslera'nın bizim oyuncumuz Maicon'a yaptığı hareket.... O gün de Mete Kalkavan, Video Yardımcı Hakem'di." diye konuştu.

ABDULLAH AVCI'DAN ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Bein Sports'ta maç sonu şampiyonluk sözleri sıralayan Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı ise, "Antalyaspor karşısında 7 net pozisyon kaçırdık. Şampiyonluk geleneği olan takımlarla yarışmak zor ama bizim oyun gücümüz var. Şampiyonluk yarışında önemli bir virajı geçtik." dedi.

Basın toplantısında hakem Mete Kalkavan'ın maçı yönetimiyle ilgili sorulan soruya, “Ben kazanırken de kaybederken de hiçbir zaman hakemler hakkında konuşmadım" şeklinde cevap veren Avcı, maça oyun tarafından bakılması gerektiğini vurguladı. Avcı, “Ben hata yapıyorum, oyuncu hata yapıyor, hakem hata yapıyor, kaybettiğim, canımın yandığı zaman bile bu şekilde söyledim. Her insan hata yapar. Benim bu ligde attığım gol, VAR göstermedi diye iptal edildi, ben yine bir şey söylemedim. Bugünkü oyunu değerlendirin lütfen ve onun üzerinden bakın" ifadelerini kullandı.

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Antalyaspor Son Dakika Haberleri