Antalyaspor taraftarlarından Başakşehir maçında yönetime İzmir Marşı tepkisi

Antalyaspor taraftarları, Başakşehir maçının başlama düdüğüyle birlikte İzmir Marşını söyleyerek, yönetimin hafta arasında yaptığı açıklamaya tepkilerini dile getirdi. 

FutbolArena - Süper Lig 33. haftasında Antalyaspor ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Antalyaspor taraftarları maçın başlama düdüğüyle birlikte İzmir Marşını söyleyerek "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz." diye bağırdı.


Antalyaspor'un İzmir Marşı açıklaması


Hatırlanacağı üzere hafta arası Antalyaspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada, " İzmir Marşı'nın, "Birlik olma ruhuna uygun olmadığı belirtilirken,"Gençlerbirliği maçında bizlerin de çok sevdiği ve milli duygularımızı kabartan, ancak bir siyasi partinin gerek referandumdaki “Hayır" kampanyası sürecinde, gerekse Cumhurbaşkanı adayı tarafından siyasi malzemesi haline dönüştürülmüş bir marşın siyasi tarafgirlikle söylenmesi açıkçası hoş bir davranış değildir" diye ifade edildi.

Bu açıklamaya tepki gösteren Antalyaspor taraftarları, Başakşehir maçının başlama düdüğüyle birlikte Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diye bağırarak İzmir Marşını söylediler. Hatırlanacağı üzere Antalyaspor futbolcularından Emre Güral ve Yekta Kurtuluş, kulübün yaptığı bu açıklamanın ardından Atatürk ve Antalyaspor logolu paylaşımlarda bulundu. Futbolcuların bu paylaşımı yönetimi tepki olarak yorumlanmıştı.

Son dakika Antalyaspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Antalyaspor Son Dakika Haberleri