Antalyaspor otobüsüne şok saldırı!

Antalyaspor'un Akhisarspor deplasmanı dönüşünde otobüsüne şok bir saldırı gerçekleştirildi.

FutbolArena - Antalyaspor, Süper Lig'in 19. haftasında Akhisarspor ile 1-1 berabere kalırken maçın dönüşünce tatsız olaylar yaşadı.


Denizli'de Antalya otobüsüne neden saldırıldı?


Antalyaspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada olaylara değinilirken şu ifadelere yer verildi.

"Antalyasporumuzun deplasmanda oynadığı Akhisar maçı sonrası, takımımızı Antalya'ya getiren kafile otobüsümüz, Denizli'de saldırıya uğramıştır.

Saat 20.45 sıralarında Denizli şehir merkezine giren kafile otobüsümüz, kırmızı ışıkta durduğu sırada sayıları belirlenemeyen saldırganlar tarafından sert cisimlerle saldırıya uğramıştır. Saldırı sonucunda kafile otobüsümüzün en arkadaki camıyla, arka bölümdeki sağ ve sol yanlardaki camlar kırılmıştır. Taşlar, futbolcularımızın oturduğu arka bölüme isabet etmesine rağmen büyük bir şans eseri yaralanan olmamıştır.

Kafile otobüsümüz yaklaşık 2 kilometre ileride güvenli bir yere geldikten sonra polisi aramıştır. Kafile otobüsümüzün bulunduğu yere gelen polis ekipleri, hasarı görüntüleyip, tutanak tutmuştur. Kafile otobüsümüz, polis ekipleri eşliğinde çıkış yaptı. Kulüp Genel Müdürümüz Adem Kart ile Profesyonel Takım Menajerimiz Cem Deda emniyet yetkilileriyle görüşerek arkadan gelen taraftar gruplarımız için de önlem alınmasını talep etmiştir."

Antalyasporlu futbolcu Zeki Yıldırım otobüs saldırısında olayı anlattı


Zeki Yıldırım yaşanan olayın ardından DHA'a yaptığı açıklamada, Birkaç kişide ufak tefek sıyrıklar var. Cam patlamasından dolayı yaralanmalar oldu. Aşırı bir yaralanma yok ama. Allah bizi korudu. Önce arka cam, sonra sağ taraftaki cam patladı. Olay, Denizli'deki çevreyolundan çıkarken gerçekleşti. " diye konuştu.

Süper Lig ile ilgili tüm gelişmeleri Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Antalyaspor Son Dakika Haberleri