Antalyaspor - Alanyaspor hazırlık maçı hangi gün, saat kaçta?

Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor lige verilen referandum arasında hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı değerlendirmek isteyen iki Akdeniz ekibi Aytemiz Alanyaspor ve Antalyaspor hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler.

Süper Lig'de 43 puan ile 6. sırada yer alan ve Avrupa Ligi'ne katılma hedefinde olan Antalyaspor ile Safet Susic önderliğinde önemli bir çıkış yakalayan 34 puanlı Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geliyor.


Antalyaspor - Alanyaspor hazırlık maçı hangi gün, saat kaçta?


15 Nisan Cumartesi Belek / Regnum Carya oteli sahasında oynanacak maçın başlama saati ise 15.30 olacak.


Vagner Love Alanyaspor'da kalacak mı?


Öte yandan Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. Vagner Love ile ilgili transfer söylentilerine açıklık getiren Çavuşoğlu: “İstanbul kulüplerinden ya da Türkiye'den Alanyaspor'a herhangi bir talep gelmedi. Son günlerde Vagner Love ile ilgili söylenilen şeyler biraz çarpıtılıyor. İstanbul'daki spor zirvesinde Mahmut Uslu ve Aziz Yıldırım Başkanlarımızla bir araya gelmiştik. Orada Vagner'in Bursaspor maçında attığı güzel gollerden bahsedildi. Transferinin nasıl geliştiğini, Vagner'i nasıl ikna ettiğimizi sordular.

Bunun dışında Vagner'in menajerlerine Çin'den 3 milyon euroluk bir teklif geldiğini biliyoruz. Vagner'in de Alanyaspor'da çok mutlu olduğunu ve ancak başkanımızın beni çağırıp ikna etmesi durumunda buradan ayrılabilirim düşüncesinde olduğunu biliyoruz. Sezon bitinceye kadar transfer konuşmak istemiyoruz" dedi.

“ENDİŞEMİZ YOKTU, BAŞARACAĞIMIZI BİLİYORDUK"

Alanyaspor'un ligdeki durumunu da değerlendiren Çavuşoğlu: “Biz son 3 maçımızı kazandık fakat 3 maç önce de bizim söylediğimiz bir şey vardı. Biz Alanyaspor camiası olarak küme düşeceğimizi hiç aklımıza getirmedik. Sezon başından bu yana böyle bir endişemiz yoktu. Çünkü biz camia olarak kenetlendik ve bunu başaracağımızı hep söyledik. Bu sene için öncelikli amacımızın kümede kalmak olduğunu, daha sonraki senelerde daha iyi işler yapmak olduğunu vurgulamıştık. Çıkımızı inşallah devam ettireceğiz. 40 puandan aşağı alacağımızı düşünmüyorum. Fazlası olur, eksiği olmaz. Ligde kalmamız bazı insanları üzebilir, fakat bizim sevincimiz onların üzüntüsünden daha önemli" şeklinde konuştu.

“EKONOMİK BAŞARININ SIRRI SÖZLERİN TUTULMASI"

Alanyaspor Kulübünün transferler konusunda sağlam adımlar attığını belirten Çavuşoğlu: “Biz yönetim olarak her zaman sözümüzü tutan bir anlayış içerisindeyiz. 6 senelik bir yönetimiz ve kulüp çalışanlarımıza, camia içerisindeki insanlara verdiğimiz sözleri tutarak bu noktaya geldik. Vagner Love bonservis bedeli ödenmeden geldi. Monaco'dan aldığı ücretin neredeyse yarısını veriyoruz. Kiralıklarda bedel ödemediğimiz futbolcular var: Candeias ve Kenneth. Sackey de bedelsiz geldi. Bunlar kolay işler değil; ikili ilişkiler ve Bakanımızın da desteğiyle olan şeyler.

Biz, menajerlere bize futbolcu bulun getirin demiyoruz. Kulüplerle ilişkilerimizi geliştiriyoruz. Menajerler işi üç kağıtçılığa döküyorlar ama bizim kulüpte asla bunu yapamazlar, kulübün kapısından desturla girerler. Aldığımız futbolculardan zarar etmedik, hep dengeyi koruduk.

“İSTEDİĞİMİZ FUTBOLCULARI KADROMUZDA TUTACAĞIZ"

Son olarak kiralık futbolcuların durumuna değinen Hasan Çavuşoğlu: “Kiralıklar için herhangi bir rapora gerek yok. Sokaktaki 7 yaşındaki çocuklarımıza sorsak dahi ne kadar iyi futbolcular olduğunu söylerler. Bunları hocamızla konuşuyoruz. Futbolcuların hepsi çok mutlu, bizimle devam etmek istiyorlar. Genel Koordinatör Mevlüthan Bey'i yurt dışına gönderdik. Hem maç izleyecek hem de kiralık futbolcuların durumunu görüşecek. İnşallah istediğimiz futbolcuları kadromuzda tutacağımıza inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Antalyaspor Son Dakika Haberleri