İşte Samir Nasri'yi yakan kadınlar

 FutbolArena - Doping yaptığı gerekçesiyle 1 yıl futboldan men edilen Samir Nasri ile ilgili soru işaretleri devam ederken, İngiliz ve İspanyol basınında çeşitli iddialar ortaya atıldı. 

1
Antalyaspor’da geçirdiği yarım sezonun ardından Türkiye macerasına nokta koyan Samir Nasri’nin doping nedeniyle futboldan men cezası alması Avrupalılar’ın da gündemini meşgul ediyor.
2
3
Doping cezasının ortaya çıkmasından bir süre önce Kırmızı-Beyazlı kulüple sözleşmesini fesheden ve bu fesih karşılığında hatırı sayılır bir parayı cebine koyan Fransız yıldızla ilgili bir dolu iddia gündeme gelmiş durumda.
4
İngiliz ve İspanyol basını Samir Nasri’nin geçmişten bu yana yaşadığı ilişkileri mercek altına alarak, yaşanan doping skandalı ile ilgili soru işaretlerini ortadan kaldırmaya çalışıyor.
5
İddialar arasında okların yöneldiği bir hedef iki isim var: Drip doctors - Jamila Sozahdah ve Shakur Sozahdah.

6
Drip Doctors’un kurucusu olan iki kız kardeşin, sporculara vitamin takviyesi yaparak performanslarını yukarı çekmeye çalıştığı iddia ediliyor. Ancak bazı iddialara göre vitamin takviyelerinin hepsi masum değil,
7
Spor dünyası ile yakın ilişki içerisinde olan ikiliden Jamila Sozahdah’ın bir dönem Samir Nasri ile sevgili olması da şüpheleri artırıyor.

8
İki kardeşin sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar da oldukça dikkat çekici.

9
Zaman zaman spor sahalarından fotoğraflar paylaşan iki kardeşin kalabalık kadın topluluklarında sıkça yer alması ve kendileri gibi seksi kadınlardan paylaşım yapmaları dikkat çekiyor.

10
İki kardeşin yaptıkları bu paylaşımlarla genç yıldızların dikkatini çektikleri ve bu yolla tanıştıktan sonra iletişime geçtikleri ifade ediliyor.

11
Sporcularla sosyal medya üzerinden iletişim kurduktan sonra samimileşmeyi tercih eden iki kardeş bazen bu iletişimi daha ileri boyuta taşıyarak sevgili oldukları görülüyor.

12
Futbolcularla sevgili olduktan sonra popülaritelerini daha da artıran Sozahdah kardeşler, klinikleri için de ciddi bir kazanç kapısı oluşturmuş durumdalar.

13
Özellikle sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları büyük tartışma konusu. Bazı kullanıcılar paylaşımlar beğenirken bazıları ise büyük tepki gösteriyor

Posta
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27

Futbolarena anasayfasından devam...