Antalyaspor başkanından Moussa Sow'un golü için yorum

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Moussa Sow'un iptal edilen golüyle ilgili konuştu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertlilerde golcü oyuncu Moussa Sow'un attığı rövaşata golü hakem Cüneyt Çakır tarafından iptal edildi.

Antalyaspor'un 1-0 kazandığı karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan başkan Ali Şafak Öztürk, hakem Cüneyt Çakır'ın Moussa Sow'un pozisyonuyla ilgili doğru karar verdiğini söyledi.

"RIZA HOCA, TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ"

Antalyaspor'un başarısının tesadüf olmadığını ifade eden Ali Şafak Öztürk, "Kafaya bir müdahale vardı. Kafaya müdahale varsa fauldür. Antalyaspor'un bu başarısı tesadüf değil. Hedefimiz gittikçe yükseliyor. Umarım böyle devam ederiz. Antalyaspor'u ileride daha iyi günler bekliyor" ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay ile ilgili de konuşan Ali Şafak Öztürk, "Rıza hoca, Türkiye'nin en iyi hocalarından biri. Belki de en iyisi. İnsan olarak kulübe çok önemli katkıları oluyor" dedi.

Selçuk Dereli'den Moussa Sow'un Antalyaspor'a attığı gol için yorum


Eski hakemlerden Selçuk Dereli, Fenerbahçeli futbolcuların ve taraftarların yoğun itirazlarda bulunduğu pozisyonla ilgili FutbolArena'ya konuştu. Selçuk Dereli, Moussa Sow'un Antalyaspor'a attığı golün nizami olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'nin attığı golde faul yok. Gol temiz. Sow röveşataya kalktığında kafasını sokan Antalyasporlu futbolcu" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Antalyaspor Son Dakika Haberleri