Ankaragücü-Galatasaray canlı izle, Ankaragücü-Galatasaray şifresiz İZLE (Ankaragücü-Galatasaray beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Ankaragücü-Galatasaray Süper Lig 32. hafta müsabakası saat 18:30'da başlayacak. Ankaragücü-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Ankaragücü-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Ligde kalma yolunda Ankaragücü, belki de final maçına çıkacak. Ankaragücü-Galatasaray maçı saat 18:30'da başlayacak. Ankaragücü-Galatasaray maçının 11'leri belli oldu. Ankaragücü-Galatasaray maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Ankaragücü-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için Ankaragücü-Galatasaray bein sports canlı yayın bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Ankaragücü - Galatasaray maçı ilk 11'leri


Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Pinto, Faty, Lukasik, Lobzhanidze, Scarione, Michalak, Orgil

Galatasaray: Okan Kocuk, Linnes, Emin Bayram, Marcao, Saracchi, Seri, Taylan Antalyalı, Belhanda, Emre Akbaba, Ömer Bayram, Adem Büyük

Ankaragücü - Galatasaray Süper Lig Puan Durumu


Galatasaray, Süper Lig'de 14 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda topladığı 52 puanla 5. sırada yer alıyor. Ankara ekibi ise 5 galibiyet, 11 beraberlik ve 15 yenilgi ile sonuncu sırada bulunuyor.

Ankaragücü - Galatasaray maç haberleri


Ankaragücü ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde 97 kez karşı karşıya geldi. Cimbom, söz konusu müsabakalarda 61 kez sahadan galip ayrılırken, 17 kez de sarı-lacivertliler rakibini mağlup etti. 19 maçta ise kazanan çıkmadı. Sarı-kırmızılıların ligde attığı 204 gole, başkent ekibi 84 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan müsabaka 2-2 eşitlikle sona ermişti. Galatasaray, Süper Lig'de en son 1 Mart'ta Gençlerbirliği'ni mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, daha sonra oynadığı müsabakalarda Sivasspor, Beşiktaş, Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir ile berabere kalırken, Çaykur Rizespor, Trabzonspor ve Alanyaspor'a yenildi. (İHA)

Ankaragücü - Galatasaray maçı istatistik haberleri


Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanan 9'u lig, 1 Türkiye Kupası olmak üzere son 10 maçta sarı-kırmızılılar üstün bulunuyor. Bu 10 müsabakada Aslan 5 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, 3 maçı ise Ankaragücü kazandı. 2 mücadelede eşitlik bozulmadı. Galatasaray ayrıca, rakibine son 5 maçta mağlup olmadı (4 galibiyet, 1 beraberlik) (İHA)

Ankaragücü - Galatasaray beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 32. haftasında Ankaragücü ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Ankaragücü-Galatasaray maçı saat 18:30'da başlayacak. Ankaragücü-Galatasaray maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Ankaragücü-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Ankaragücü-Galatasaray canlı izle, Ankaragücü-Galatasaray şifresiz izle, Ankaragücü-Galatasaray bein sports izle, Ankaragücü-Galatasaray bein sports canlı izle, Ankaragücü-Galatasaray bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Ankaragücü-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER