Ankaragücü Kayserispor canlı izle - Ankaragücü Kayserispor şifresiz İZLE (Bein Sports 2 canlı yayın)

Ankaragücü Kayserispor maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. Ankaragücü Kayserispor maçını beIN Sports üzerinden canlı ve şifresiz izlemek için grekli bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ankaragücü Kayserispor canlı izle, Ankaragücü Kayserispor şifresiz izle, Ankaragücü Kayserispor canlı yayın, Ankaragücü Kayserispor şifresiz yayın için bilgileri bir araya getirdik. Süper Lig'de Ankaragücü Kayserispor maçı saat 20:00'da başlayacak. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak olan Ankaragücü Kayserispor maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. Ankaragücü Kayserispor maçının 11'leri belli oldu. Ankaragücü Kayserispor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Ankaragücü Kayserispor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.

İLK 11'LER

Ankaragücü'nün ilk 11'i: Friedrich, Kitsiou, Pazdan, Erdi, Pinto, Lukasik, Diousse, Paintsil, Alper, Adzic, Börven

Hes Kablo Kayserispor'un ilk 11'i: Lung, Lopes, Sapunaru, Kolovetsios, Yasir, Attamah, Campanharo, Kvrzic, Hasan, İlhan, Kanga

Ankaragücü Kayserispor maçı haberleri



Süper Lig'in 4. haftasında Ankaragücü ile Hes Kablo Kayserispor 37. kez karşılaşacak. Geride kalan 36 maçta Kayserispor 14 kez kazanırken Ankaragücü ise 11 kez kazandı. 11 maç ise berabere bitti. Bu maçlarda Hes Kablo Kayserispor 58 gol atma başarısı gösterirken Ankaragücü ise 45 gol atabildi. Ankaragücü ile Hes Kablo Kayserispor, Başkent'te 18 müsabaka oynadı. Bu maçlarda Ankaragücü 7 kez kazanırken Hes Kablo Kayserispor 4 kez kazandı. 7 maç da berabere bitti. (İHA)


Ankaragücü Kayserispor beIN Sports 2 canlı yayın



Süper Lig 3. haftasında Ankara Eryaman Stadyumu'nda Ankaragücü ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Ankaragücü Kayserispor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Ankaragücü Kayserispor canlı izle, Ankaragücü Kayserispor şifresiz izle, Ankaragücü Kayserispor bein sports izle, Ankaragücü Kayserispor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER