Ampute Milli Takımı'ndan Rahmi Özcan'ın krampon çağrısı
Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselen Ampute Milli Takımımızın futbolcusu Rahmi Özcan, 1.5 yıl önce yetkili isimlere çağrıda bulunmuştu.
FutbolArena - Ampute Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda Polonya'yı yarı finalde 2-0 mağlup ederek finale yükselmeye hak kazandı. Ampute Milli Takımımızın başarılı futbolcularından ve Polonya maçında 1 gol atan Rahmi Özcan, 1.5 yıl sonra Ampute Futboluna destek olmak için flaş bir çağrıda bulunmuştu.
Ampute Milli Takım oyuncusu Rahmi Özcan kimdir?
Ampute Milli Takımımızın futbolcusu Rahmi Özcan, aynı zamanda Osmanlıspor Ampute Takımınında da forma giyerken, 1.5 yıl önce Radyospor'da FutbolArena muhabiri Aydın Cingöz'e önemli açıklamalarda bulunmuştu.
"ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"
"Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Engelli camiasına katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Özellikle bayrağımız için, milli takımımza hizmet ediyoruz. Bunun için de elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz ve inşallah da başarılı olabiliyoruzdur."
"BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİM SAYESİNDE..."
"Beden eğitimi öğretmenim sayesinde Ampute futboluna yönlendirildim. Onun sayesinde başladım Ampute Milli takımına. 11 yıldır Milli takımda, yaklaşık 7 yıldır devam ediyorum. Ligde de son 7 yılda Osmanlıspor'da şampiyon olduk."
"HATALI ÜRETİLEN KRAMPONLAR ÇÖPE ATILMASIN"
"İsteğimiz şu, biliyorsunuz Ampute Futbol tek ayakla oynuyor. Önemli spor firmalarının ayakkabılarının ve firmalarının hatalı olanlarının yetkili ağızlardan atıldığını duyduk. Buna çok üzüldük. Ampute Futbol tek ayakla oynanırken, bunlar bize ulaştırılmadan çöpe atılması bizi üzdü. Büyük spor mağazalarından bu şekilde isteğimiz olacaktır. Biz lige sponsor olarak bu kramponların gönderilmesini istiyoruz. Umarım yetkili insanlar bu çağrımızı duyar."
Ay Yıldızlı takımla ilgili tüm gelişmelere Milli Takım Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.