Amatör ligde futbolcu, yöneticilere saldırdı

Bilecikspor - Yeşilyurt Spor maçının son saniyelerinde protokol tribününde yaşanan küfür tartışması ortalığın karışmasına neden oldu.

FutbolArena - Bilecik'te sahne alan amatör lig maçının son anlarında yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi.

FUTBOLCU, YÖNETİCİLERE SALDIRDI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre Bilecikspor - Yeşilyurt Spor maçının son saniyelerinde protokol tribününde yaşanan küfür tartışması ortalığın karışmasına neden oldu. Bilecikspor başkanı ve yöneticileri ile Yeşilyurtsporlu oyuncuların atışması maç sonu fiziksel şiddete dönüştü.

Yeşilyurtspor oyuncusu Kerem Durak ile Bilecikspor yöneticisi Osman Genç'in tartışmasına şahit olan bir diğer oyuncu Fedai Turgut son düdüğün ardında protol tribününe doğru depara kalktı. Tel örgülere tırmananan oyuncu Bilecikspor yöneticilerine saldırmak istese de son anda engellendi. Yeşilyurtsporlu oyuncular emniyet güçlerinin müdahalesinin ardından kendilerine protokol tribününden sürekli küfür edildiğini iddia etti.

Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu maç sonu açıklamasında, "Gereksiz tepki veriyorlar. Bunlar yanlış şeyler. Futbolcuların tel örgülere kadar çıkması, bu kadar konsantre olmaları sebebiyle futbolun dışında her şey vardı. Böyle gerginlikler yaşandı. Yola devam ediyoruz, futbolda puan kaybetme de var, kazanma da. En azından namağlup yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER