Altay-Galatasaray canlı izle, Altay-Galatasaray şifresiz izle (Altay-Galatasaray bein sports canlı izle, Altay-Galatasaray bein sports şifresiz izle)

Süper Lig 34. haftasında Altay ile Galatasaray arasındaki mücadele saat 20.30'da başlayacak. Altay-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Altay-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Altay-Galatasaray bein sports canlı izle bilgileri haberimizde. 

FutbolArena - Süper Lig 34. haftasında Galatasaray, deplasmanda Altay ile karşılaşacak. Galatasaray, geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Ligde kalma mücadelesi veren Altay'ın ise umudunu son haftalara taşıması için puan veya puanlar alması gereken bir müsabaka. Altay son lig maçında yine kendi sahasında Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Altay-Galatasaray maçı saat 20:30'da başlayacak. Altay-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Altay-Galatasaray maçının 11'leri belli oldu. Altay-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Altay-Galatasaray bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Altay - Galatasaray maçı ilk 11'leri


Altay: Lis, Tolga, Thiam, Björkander, Kazımcan, Ceyhun Gülselam, Poko, Zeki, Thaciano, Martin Rodriguez, Ahmed Rayan

Galatasaray: Muslera, Omar, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Pulgar, Emre Kılınç, Babel, Kerem Aktürkoğlu, Gomis


Altay-Galatasaray maç haberleri


Galatasaray ile Altay, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam 84. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 11 Ekim 1959'da Galatasaray'ın ev sahipliğinde İnönü Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona eren karşılaşmayla başlayan rekabette geride kalan 83 randevuda, sarı-kırmızılılar 48, siyah-beyazlılar ise 14 galibiyet elde etti. İki takım arasındaki 21 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray'ın attığı 143 gole karşılık Altay 58 kez fileleri havalandırdı.

Altay-Galatasaray maçı istatistik haberleri


Galatasaray'a rakip olduğu son dört Süper Lig maçında 4 puan toplayan Altay (1G 1B 2M), daha önceki 13 karşılaşmadan mağlup ayrılmıştı. İzmir ekibi, 1992/93'ten (2G) bu yana ilk kez bir sezonda sarı-kırmızılılar ile oynadığı iki maçtan da puan çıkarmak istiyor (Aralık 2021'de 2-2). Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçının ikisini kazanan Altay (1B 1M), bu sezon daha önceki 12 iç saha karşılaşmasında aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor (3G 2B 7M). Deplasmanda oynadığı son üç Süper Lig maçını kaybeden Galatasaray, üst üste dört dış saha yenilgisini en son Ekim-Aralık 2017 arasında Igor Tudor'un görev yaptığı son dört dış saha karşılaşmasında aldı. Bu sezon deplasmanda sekiz yenilgi alan sarı-kırmızılılar (3G 5B), Süper Lig tarihinde sadece 2010/11'i daha fazla dış saha mağlubiyetiyle tamamladı (9). (Opta)

Altay-Galatasaray beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 34. haftasında Altay ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Saat 20:30'da başlayacak olan müsabakayı beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Altay-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Altay-Galatasaray canlı izle, Altay-Galatasaray şifresiz izle, Altay-Galatasaray bein sports izle, Altay-Galatasaray bein sports canlı izle, Altay-Galatasaray bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Altay-Galatasaray maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER