Altay-Altınordu, TFF 1. Lig play-off finali İstanbul'da oynanacak

Altay-Altınordu, TFF 1. Lig play-off final maçı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

FutbolArena - Türkiye Futbol Federasyonu, Altay ile Altınordu'nun Süper Lig'e çıkmak için mücadele edeceği TFF 1. Lig play-off final maçının yeri ve saatini açıkladı. Altay-Altınordu, TFF 1. Lig play-off final maçı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Altay-Altınordu finali ne zaman, nerede, saat kaçta?


Altınordu ile Altay arasında 26 Mayıs Çarşamba günü oynanacak TFF 1. Lig play-off finalinin yeri belli oldu. Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği final müsabakası, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak.Karşılaşmanın başlama saati ise 20.00 olarak belirlendi.

TFF 1. Lig'de iki İzmir ekibi Altay ile Altınordu'nun adlarını play-off finaline yazdırmasıyla, 2002-2003 sezonundan sonra Süper Lig'de aynı anda iki İzmir takımının mücadele etmesi kesinleşti.

ALTAY VE ALTINORDU'NUN SÜPER LİG GEÇMİŞİ

Altay'ın daha önce 41 sezon yer aldığı Süper Lig'de Göztepe 29, Karşıyaka 16 kez mücadele etti. Altınordu ile İzmirspor 10'ar, Bucaspor ise 1 sezon kez Süper Lig'de yer alma başarısı gösterdi.

Gelecek sezon 20 takımla oynanacak Süper Lig'de İstanbul'dan 6, Antalya ve İzmir'de ikişer takım mücadele edecek. Adana, Gaziantep, Giresun, Hatay, Kayseri, Konya, Malatya, Rize, Sivas ve Trabzon'dan ise birer ekip bu kulvarda bulunacak. (AA)

Futbolarena anasayfasından devam...

Altay Son Dakika Haberleri