Altay Bayındır ve Halil Dervişoğlu konuştu

A Milli Takım'ın genç futbolcuları Altay Bayındır ile Halil Dervişoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

FutbolArena - EURO 2020 öncesi kamp çalışmalarını sürdüren Milli Takım'da Altay Bayındır ile Halil Dervişoğlu açıklamalarda bulundu. Altay Bayındır sakatlığının ciddi olmadığını ifade ederken, Halil Dervişoğlu geleceği hakkında sorulara yanıt verdi.

ALTAY BAYINDIR: "SAKATLIĞIM CİDDİ DEĞİL"

"Ay yıldızlı formayla ilk maçıma çıktığım için gururluyum. Fiziğimin yetmediği yerde kalben desteğimi vereceğim. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Maçta talihsiz bir sakatlık yaşadım ama çok şükür ciddi bir problem yok. Tedavim devam ediyor. Sağlıklı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Potansiyel olarak çok iyi kalecilerimiz var. Beğendiğim çok fazla kaleci var. Tek bir isim söyleyemem. Her maç öncesi rakiplerimizin analizini yapıyoruz. İtalya gibi oynayacağımız her rakip güçlü ekipler. Her ana iyi konsantre olmamız gerekiyor. Önümüzde zaman var. Bu sürede en iyi şekilde analizimizi yapacağız."

HALİL DERVİŞOĞLU: "ŞU AN TRANSFERİ DÜŞÜNMÜYORUM"

"Daha iyi performans sergileyerek Milli Takım'a katkı sağlamak istiyorum. Şu an transferi düşünmüyorum. Gelecek de ne olacağınız göreceğiz. Tamamen milli takıma odaklandım. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Galatasaray'da Fatih Hocam forma şansı verdi. İyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Daha fazla çalışarak Milli Takım'a da fayda sağlamak istiyorum."

Son dakika Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER