Ali Ece'den derbi ve Gomez yorumu

Ali Ece köşe yazısında hafta sonunda oynanacak derbiden, olası Gomez transferine kadar önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş'a olan yakınlığı ile bilinen, Hürriyet gazetesi yazarı Ali Ece, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin Beşiktaşlılar için en iyi sonucunun beraberlik olacağını söyledi.

Buna karşın Ali Ece, "İyi oynayan kazansın, Beşiktaş'ın ligdeki kaderini asıl kendi oynayacağı maçlar belirleyecektir." ifadelerini de kullandı.


Ali Ece: "Beşiktaş'ın Alkmaar yenilgisi..."


Beşiktaş'ın Milli Takım arasında Alkmaar ile hazırlık maçı yapmasını ve 4-1 mağlup olmasını da yorumlayan Ali Ece, "Hazırlık maçları eksiklerini görmek için var." derken "Akıllara hemen Hikmet Karaman yönetimindeki Kocaelispor'un hazırlık maçında sezon sonunda Premier Lig şampiyonu olacak olan Arsenal'i 4-1 yenmesi geliyor. Daha güncel bir örnek Euro 2016 öncesi hazırlık maçında Almanya'nın kendi evinde Slovakya'ya 3-1 yenilmesi. O maçtan 18 gün sonra Almanya resmi maçta Slovakya'yı 3-0 yendi ve eledi." ifadelerini kullandı.


Mario Gomez mi? Burak Yılmaz mı?


Devre arası golcü transferi yapması beklenen Beşiktaş'ta adaylar hakkında da görüş bildiren Ali Ece, "Aboubakar, Afrika Kupası'na gideceği ve Kamerun da üst turlara çıkabilecek güçte bir takım olduğu için Beşiktaş'a devre arasında yeni bir santrfor gelmeli. Bu yeni santrfor adayları arasında Burak Yılmaz'ın da adı geçiyor. Şenol Güneş daha önce olduğu gibi yine Burak Yılmaz'dan maksimum verim alabilir ama Beşiktaş taraftarının gönlünden geçen tabii ki Mario Gomez. Faydalı olur mu? Siyah beyaz renklerde bir “Gol ve Fayda" grafiği çizsek maksimum kesişim noktasında Mario Gomez yazar!" ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri