Akhisarspor 1-0 Ümraniyespor maç özeti (İZLE)

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist Akhisarspor. Akhisarspor - Ümraniyespor maç özeti ve golü haberimizde.

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist belli oldu. Akhisarspor, Ümraniyespor'u Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakaları sonucunda eledi ve adını finale yazdıran takım oldu. Akhisarspor alınan bu skor ile yarın oynanacak Yeni Malatyaspor - Galatasaray mücadelesine gözünü çevirdi. Akhisarspor 1-0 Ümraniyespor maç özeti ve golü haberimizde.


Türkiye Kupası Özetleri İzle: Akhisarspor - Ümraniyespor maç özeti


Türkiye Kupası ilk finalisti Akhisarspor oldu. Ümraniyespor ile Yarı Final müsabakasında karşı karşıya gelen Akhisarspor, Ümraniyespor'u 1-0 mağlup etti ve finaldeki rakibini beklemeye geçti.

İLK 45 DAKİKAYI 1-0 ÖNEDE KAPATTI

Mücadelede 90 dakika boyunca oyuna hakim olan Akhisarspor, Ümraniyespor karşısında Sokol Çikalleshi ile 36. dakikada bulduğu gol ile ilk yarıyı 1-0 öne kapattı.

İLK FİNALİST AKHİSARSPOR OLDU

İkinci yarıda da büyük çekişmeye sahne olan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesi Akhisarspor - Ümraniyespor mücadelesi Akhisarspor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı ve Akhisarspor kupada ilk finalist oldu. Akhisarspor, Ümraniyespor karşısında aldığı skor ile üst üste ikinci kez Türkiye Kupası'nda adını finale yazdırmış oldu. Akhisarspor finale çıkarken sırası ile Ümraniyespor, Kasımpaşa, Kayserispor, Karagümrük takımlarını saf dışı bıraktı.


Türkiye Kupası Final maçı ne zaman oynanacak?


Ümraniyespor'u Yarı Final müsabakasında mağlup eden Akhisarspor adını finale yazdırdı. Akhisarspor'un rakibi yarın Yeni Malatyaspor ile Galatasaray takımları arasında oynanacak müsabaka sonucunda belli olacak. Peki, Türkiye Kupası Final maçı ne zaman oynanacak? Türkiye Kupası Final karşılaşması 16 Mayıs, Perşembe günü oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası'nın hangi stadyumu'nda oynanacağı bilgisi ise henüz netleşmiş değil.


TÜRKİYE KUPASI MAÇ ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER