Okan Buruk'tan Medipol Başakşehir itirafı - Akhisar Belediyespor Haberleri

Okan Buruk, antrenman öncesi yaptığı açıklamada takımın fiziksel olarak iyi durumda olduğunu ifade etti.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor yeni teknik direktörü Okan Buruk ile milli arada çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Anadolu Ajansı'na konuşan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Okan Buruk, antrenman öncesi yaptığı açıklamada takımın fiziksel olarak iyi durumda olduğunu ifade etti.

'RAKİBE GÖRE SİSTEM PLANLAYACAĞIZ'

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda üst üste Medipol Başakşehir'le karşılaşacak olan takımını değerlendiren Buruk sözlerinde, "Amacımız oyunculara düşündüğümüz sistem içerisinde görev ve sorumluluklarını anlatmak ve ne istediğimizi göstermek. Gerçekten önemli bir takımla oynayacağız, ligin bana göre en başarılı takımlarından biri. Bu maçta rakibin sistemine göre bir sistem sahaya süreceğiz. Yeni bir takımla başlamak kolay değil ama ben oyuncularımın hem kişiliklerine hem oyunculuklarına güveniyorum. Onların da bizlerin güvenini boşa çıkarmayacağını düşünüyorum. İyi bir şekilde istediklerimizi yapmaya çalışıyorlar, hazırlıklar gayet iyi geçiyor. Bizim için her hafta final maçı olacak bu haftaki maça da gerçekten final olarak bakıyorum." yorumunu yaptı.

Akhisar Belediyespor'da ülkelerinin milli takımlarında bulunan Samardzic ve Cikalleshi antrenmana katılmadı.

Okan Buruk kimdir? Okan Buruk'un teknik direktörlük kariyeri


Guus Hiddink döneminde A Millî Takım İdari Koordinatörlüğü görevini yürüten Okan Buruk, Abdullah Avcı' nın teknik direktörlük görevine getirilmesiyle 2011 Kasım ayında yardımcı antrenör oldu.

2013 yılı Ağustos ayında Avcı Avcı'nın görevinden istifa etmesiyle millî takımdaki görevinden ayrılan Buruk, 30 Ekim 2013'de Elazığspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Elazığspor başında ligin 10. haftasında görevine başlayan Buruk'un bu ilk teknik direktörlük deneyimi oldu. Ancak sezon sonunda takımı bir alt lige düştükten sonra 2 Haziran 2014'de görevinden istifa etti.

2014/15 sezonunda Gaziantepspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sezon sonunda takımı ligi orta sıralarda tamamlayan Buruk, gelecek sezon ile ilgili yönetimle anlaşamaması nedeniyle sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.

26 Ekim 2015 tarihinde Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Sivasspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Ligin 10. haftasında görevine başlayan Buruk, 11 maçta alınan 2 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 2 beraberlik sonucunda teknik direktörlük görevinden istifa etti.

Buruk, 2016 yılı Haziran ayında 1. Lig ekiplerinden Göztepe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Son haftalarda istenilen sonuçların alınmaması üzerine Göztepe'den istifa eden Okan Buruk, Akhisar Belediyespor ile anlaştı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Akhisar Belediyespor Son Dakika Haberleri