Göztepe, Akhisarspor deplasmanında! Muhtemel 11'ler

Süper Lig'de Akhisarspor sahasında Göztepe'yi konuk edecek.

FutbolArena - Süper Lig'de son haftalarda üst üste galibiyetlerle ligin üst sıralara doğru tırmanan Göztepe, ligin son sırasındaki Akhisarspor'u da Ege derbisinde mağlup ederek bu çıkışını devam ettirmek istiyor.

Süper Lig'de oynadığı son 5 maçtan 4'ünü kazanan Sarı-kırmızılı takım, bu çıkışını sürdürmek istiyor. Bu sezona istediği gibi başlangıç yapamayan Akhisarspor ise sahası önündeki bu maçı kazanarak ilerleyen haftalara umutlu bakmak istiyor.

GÖZTEPE'DE KEYİFLER YERİNDE

Geçtiğimiz hafta sahasında Beşiktaş'ı 2-0 ile geçen Sarı-kırmızılı ekipte morallerin oldukça yüksek olduğu belirtildi. İzmir ekibinde sakatlıkları süren Adama Traore ve Atakan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Beşiktaş maçındasakatlanarak oyundan çıkan Wallace Reis ve Beto'nun durumlarının iyi olduğu ve oynayabilecek durumda oldukları belirtildi.

AKHİSARSPOR SIKINTILI

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'ya 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup olan Akhisarspor'da sıkıntı büyük. Perşembe gecesi oynanan maçtan bir gün sonra yola çıkan ve yaklaşık 12 saatlik bir yolculuğun ardından Akhisar'a ulaşan takımda sakat ve eksik oyuncuların fazlalığı can sıkıyor. Ev sahibi ekipte sakatlıları süren Vrasevic, Serginho ve Bilal forma giyemeyecek.


Akhisarspor - Göztepe maçı muhtemel 11'ler


B akşam saat 20.00'de Akhisar Stadı'nda oynanacak maça her iki takımın şu kadro ile çıkması bekleniyor:

Göztepe: Beto, Gassama, Reis (Kadu), Titi, Berkan, Poko, Borges, Yasin, Andre Castro, Halil, Jerome

Akhisarspor: Fatih, Lopes, Caner, Mustafa Yumlu, Kadir, Aykut, Sissoko, Barbosa, Josue, Güray, Selezynov

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Akhisar Belediyespor Son Dakika Haberleri