Akhisarspor taraftarlarından Şenol Güneş'e alkış

Beşiktaş'ın Akhisarspor'u 3-0 ile geçtiği karşılaşmanın hemen ardından ev sahibi takımın taraftarları Şenol Güneş'i alkışladı.

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Akhisarspor'u 3-0 ile geçti. Karşılaşmanın ardından Akhisarsporlu taraftarlardan Şenol Güneş'e destek geldi.

ŞENOL GÜNEŞ'E ALKIŞLI JEST

Maçın hemen ardından Beşiktaşlı taraftarlar, Şenol Güneş'i yanına çağırıp hocalarına büyük destek verdi. Şenol Güneş soyunma odasına doğru giderken Akhisarsporlu taraftarlar da başarılı teknik adama alkışlı jest yaptı.

Akhisarspor 0-3 Beşiktaş Şenol Güneş'in yorumları


"ERKEN GOL OYUNU LEHİMİZE ÇEVİRDİ"

Akhisarspor iyi bir takım. Başta gol atmamız oyunu lehimize çevirdi. Ancak zaman zaman hatalar yaptık. Gereksiz top kayıpları bizi zora soktu. Rakiplerimizin girdiği pozisyonlar bizden kaynaklıydı. Her şeye rağmen oyuncularım iyi niyetliydi.

"YARIŞ DEVAM EDİYOR"

Deplasmanda iyi bir galibiyet oldu. Akhisarspor zor bir takım, zor bir deplasman. Yetenek, güç önemli ama moral, güven, kalite ve beceri de önemli. Bizim için yarış devam ediyor.

"BAŞAKŞEHİR MAÇINI KAYBETMESEYDİK..."

Başakşehir maçını kaybetmeseydik çok daha iyi çizgide gidecektik. Futbol bu ama kaybettik. Onun değerlendirmesini yapmadan önümüze bakmak zorundayız. Şimdi kendi sahamızdaki Yeni Malatyaspor maçını kazanıp devam etmek istiyoruz.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Akhisar Belediyespor Son Dakika Haberleri