Ahmet Kural - Hadise aşkında bomba iddia! Bakın sebebi...(Ahmet Kural kimdir, kaç yaşında?)

Ahmet Kural ile Hadise sevgili mi oldu? Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın Sıla ile sona eren ilişkisinin ardından 2016 yılında yakınlaştığı Hadise ile yeniden aşk yaşayıp yaşamadığı sorusu merak ediliyor. Ahmet Kural ile Hadise aşk mı yaşıyorlar? sorusunun cevabını sizler için derledik. 

FutbolArena - Ahmet Kural ile Hadise yeniden aşk mı yaşıyorlar? Ahmet Kural ile Hadise arasında ilişki mi var? Ahmet Kural ile Hadise sevgili mi? Sosyal medyayı sallayan Ahmet Kural ile Hadise sevgili mi oldular? sorusunun cevabında, özellikle perde arkasında son derece çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.


Ahmet Kural ile Hadise ne zaman sevgili oldu?


Ahmet Kural ile Hadise'nin ilişkileri olduğuna dair sansasyonel haberler gündemi sallarken, bundan 1.5 ay önce Ahmet Kural ile Sıla'nın ilişkileri sona ermişti. Bu ilişkinin sona ermesinde ise son derece çarpıcı iddialar gündeme atıldı. Söz konusu iddialara göre, Sıla'nın, Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile birlikte yemek yemesi Ahmet Kural'ı kıskançlık krizine soktu. Öfkesini kontrol edemeyen Ahmet Kural tartışma anında Sıla'ya tokat attı. Şarkıcı Sılanın Ahmet Kuralı takipten çıkarmasıyla ortaya çıkan ayrılık hakkında ikiside sessizliğini sürdürdü. Ahmet Kural ile Hadise daha önce 2016'da aşk yaşamışlardı.


Ahmet Kural - Hadise aşk mı yaşıyorlar?


Hatırlanacağı üzere ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın daha önce Sıla ile olan ilişkisi magazin dünyasında epeyce konu olmuştu ve uzun süre gündemi meşgul etmişti. 2016'da aşk yaşan Ahmet Kural ile Sıla arasındak yeni bir yakınlaşma olduğu iddia edildi. Posta'dan Eylem İpek Şafak'ın haberine göre, 2016'da aşk yaşayan şarkıcı Hadise ile oyuncu Ahmet Kural tekrar yakınlaştı. Amerika'da tatilde olan Hadise ile Ahmet Kural mesajlaşıyor. Ahmet Kural 2.5 ay önce şarkıcı Sıla'dan ayrıldı.


Ahmet Kural kimdir?


Ahmet Kural, 10 Kasım 1982 tarihinde, emniyet müdürü babasının görev yeri olan Kütahya'da dünyaya geldi.

Konservatuvarda okuyan ablasının etkisiyle oyuncu olmaya karar veren Kural, lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katıldı, Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirdi ve Bilkent Üniversitesinde master yaptı Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Tüm Aktüel Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER