Advocaat'tan Türkiye Kupası rotasyonu...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Gençlerbirliği maçı öncesi rotasyona gitti.

FutbolArena - Türkiye Kupası C grubu maçında Fenerbahçe sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlarken Dick Advocaat 3 gün sonra oynanacak Beşiktaş maçını göz önüne alıp rotasyona gitti.

AATIF CHAHECHOUHE İLK 11'DE

Dick Advocaat, Çaykur Rizespor deplasmanında bir gol, bir asistle oynayan formda oyuncusu Aatif Chahechouhe'yu bu maçta ilk 11'de oynatırken bu karar derbide Aatıf yerine Volkan Şen'in oynayacağı şeklinde yorumlara neden oldu.

Fenerbahçe'de Fernandao, Gregory van der Wiel ve Ozan Tufan da aylar sonra ilk 11'de maça başlayacak. Üç oyuncu da uzun süren sakatlıklarını atlatmışlardı.

FENERBAHÇE'NİN GENÇ OYUNCULARI YİĞİTHAN VE CANER

Kalede Fabiano görev yaparken savunmada Van der Wiel, Neustadter, Yiğithan ve sol bekte İsmail Köybaşı forma giyecek. Neustadter'in yanında oynayacak olan Yiğithan 1998 doğumlu. 18 yaşındaki genç oyuncu ilk profesyonel maçına çıkacak.

Öte yandan Ozan Tufan'ın yanında orta sahada 20 yaşındaki Caner Koca görev yapacak. Bu ikilinin önünde Salih Uçan oynarken kanatlarda Stoch ve Aatıf forma giyecek. Santrforda ise Fernandao oynarken Emenike bu maça dahi ilk 11'de başlamıyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri