Adem Turabi Survivor kavgasında olay görüntü! Yumruk ve şiddet mi? Konseyde...

Adem Turabi kavgasının perde arkasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Survivor Türkiye - Yunanistan maçının oyun dönüşü sonrasında Adem ile Turabi arasında yaşanan kavga sonrasında iki yarışmacıya uyarı gelirken, kavganın perde arkasında ada konseydinde hem Adem, hem de Turabi'nin görüntülerinde gözlerden kaçan detay net bir şekilde ortaya çıktı. 

FutbolArena - Adem Turabi kavgasının sebebi belli oldu! Survivor'da şok gelişme! Türkiye - Yunanistan maçının ardından Adem ve Turabi neden kavga etti? Adem Turabi kavgasının montajsız görüntüleri yayınlandı mı? Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde açıkladığı Adem ve Turabi'nin kavgasında söz alan iki yarışmacı neler söyledi? Survivor'da Adem ile Turabi arasında Türkiye - Yunanistan maçı sonrasında yaşanan sert kavganın ayrıntıları anbean FutbolArena'da!


Adem Turabi kavgasında yumruk mu var? (Survivor 2018)


Survivor 2018'de Türkiye - Yunanistan arasında oynanan maçın ardından Adem ile Turabi arasında büyük bir kavga yaşandı. İki yarışmacı da ada konseyinde söz alırken görenler kelimenin tam anlamıyla şoke oldu. Adem ve Turabi son derece üzgün görünürken, iki yarışmacı da önce Acun Ilıcalı'dan sonra da kadın yarışmacılardan özür diledi.

TURABİ NE SÖYLEDİ?

Kız kardeşlerimzden özür diliyorum. Benim için oldu bitti abi. Bir daha da olmaz.

ADEM NE SÖYLEDİ?

Böyle güzel bir galibiyetin ardından kimse istemez. Ancak bazen uğursuzluk insanın istemediği anda gelip çatar ve canını sıkar. Burada suçlu, suçsuz aramıyorum. Bir trafik kazası. Belki de olumsuz bir şey. Bundan sonra birbirimize karşı konuşurken ve davranırken biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. İnşallah bundan sonra yenilenip, buradaki kadın yarışmacılarımıza bir daha böyle an yaşatmak istemiyoruz. Çünkü onlar da korktu. Hepsinden teker teker özür diliyorum.

Turabi Adem Survivor kavgasında son dakika haberleri


Turabi Adem kavgasının perde arkasındaki dikkat çeken gelişme ise konsey adına kameralara yansıdı. Hem Adem, hem de Turabi oldukça üzgün görünürken, Adem Kılıççı'nın o anda konuşmakta zorluk çekiyor olması ve dudağında patlak olasılığını yükseltti. Acun Ilıcalı'nın televizyondan yayınlamadığı kavga görüntülerinin montajsız halini resmi internet sitesinden yayınlayıp yayınlanamayacağı merak edilirken, Adem'in dudağındaki yara Turabi ile yumruk yumruğa kavga edildiği ve Adem'in dudağının patladığı iddia edildi. Adem ile Turabi'nin neden kavga ettiği hala açıklanmazken, oyun esnasında seçmelerle ilgili olduğu tahmin ediliyor. Diğer taraftan işin içine şiddet, itişme gibi detayların girme ihtimali ise konseyde kuvvetlendi. İşte o andan kareler...

ACUN ILICALI'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Beyaz TV'ye bağlanan Acun Ilıcalı, "Kavga demeyelim ama Turabi ile Adem baya ciddi tartışma yaşadılar." diye konuştu.




Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER